Admin- wazne

Enzo
Kontakt:

Admin- wazne

Post autor: Enzo »

Dzis wieczorkiem wpadlem na bardzo madry pomysl :D
Chodzi mi o to abymy dodac jeden dzial- MIASTA
Aby obejrzec topicy dzialu miasta bedzie trzeba podac haslo (najlepiej z profilu)
Pewnie sie zastanawiacie po co w dziale trzeba podawac haslo??
PO to drodzy koledzy i kolezanki aby takie dresy nie wiedzialy kiedy sie zbieramy, gdzie mamy miejscowki itd....
Chcialbym cos zoorganizowac ( w przyszlosci) i niechcial bym aby wiedzialy o tym osoby trzecie.
Mam taka prozbe do adma, bo uwazam gdyz takie "tajny" dzial (TYLKO dla forumowiczow) by sie bardzo przydal.
Co o tym sadzicie, a najwazniejsze CO TY o tym sadzisz Adminie???
Pozdrawiam!
Enzo
Kontakt:

P.S. niekoniecznie dzial musibyc o nazwie "miasta".
Iron_Man
Kontakt:

Post autor: Iron_Man »

hehe a co to dres nie moze sie zalogowac????co to za problem sie za logowac podac haslo...i gotowe i juz wszystko drechy wiedza :I Chyba ze sa zatępe na to zeby sie zalogowac:D
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

a ja proponuje dodac na forum dzial "sprzedam" ulatwi to niektorym zycie i nie bedzie takiego smietnika bo wszystkie ogloszenia beda sie znajdowaly wlasnie tam
http://miniurl.pl/12397
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

szakal to po jakiego ***@ jest gielda???
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Pomysl moze i dobry ale w takiej sytuacji trzebaby zmienic tez zasade rejestracji. Musisz wymyslic tez jak to zrobic zeby rejestracja nowego usera byla antydresowa :-) Moze jak w ekskluzywnych klubach. Nowe logowanie przez protekcje starego znanego usera ? :-) hehhehehe Dh-zone staloby sie elitarne... elitarne forum z malo elitarnymi userami (80% userow)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

yo
no pomysl jest OK, myslalem o czyms takiem, a wlasciwie o takiej kategorii z ustawkami na jazde, tylko ze roznica w tym ze chcialbym to dac ogolno dostepne. myslalem zeby nawet dac jakis skrot ze strony glownej zeby lepiej sie to krecilo. myslisz ze to musi byc tajne , tzn tylko dla userow?
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

Co do dzialu SPRZEDAM to jestem jak najbardziej za !!!!!!!!!!!! przyda sie cos takiego :D sprzawdzilo sie na forum bikeaction i zaj,,, funkcjonuje mozna sie zapytac o sprzedawany sprzet itp :D :]]]] !!!!!!
gg 2109933
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

vandall zapomnialem dodac nio gielda niby jest ...ale kur... zawalona starymi ofertami albo nowymi ciagle sie powtarzajacymi... :/ i tam nikt nie zaglada !!
gg 2109933
Enzo
Kontakt:

Najlepiej gdyby bylyby 2 . Jedna normalna. 2 "tajna"- o ktorych nie beda wiedziec osoby trzecie ( nie beda widzialy co piszemy).
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

Poco nowy dział na forum skoro jest giełda?
A sam podział na miasta (ew. województwa) do mnie nie przemawia, bo od czego do jasnej cholery jest Poczta Polska, albo jakieś inne firmy kurierskie?! Bo koleś może sprzedawac towar choćby i z Mozambiku, ale przesyłka wysłana FedExem dojdzie ;)
Jak dla mnie powinno się wyeksponować link do giełdy i pousuwać stare oferty.
Ew. podsuwam pomysł że można by było zrobić coś jak na allegro, że ustawiamy jakiś limit dni i po upływie tego terminu ogłoszenie jest dezaktywowywane, a gdy nastąpi deaktywacja oferty w panelu można ją aktywować na kilka kolejnych dni. Zapobiegło by to istnieniu starych i nieaktualnych ofert na giełdzie, bo pozostały by tylko te na których sprzedawcom/kupującym naprawdę zależy :)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

a ja bym wprowadzil guzik/mozliosc edycji :)

a moze cos takiego?

(moze ciezko, ale....) osoby ktore mialy by iles tam postow. np 10,20,50 mogly by wejsc do dzialu MIASTA czy USTAWKI czy cokolwiek innego
Enzo
Kontakt:

Sorry, co ma jakis dzial sprzedazy do mojego topicu??
Wez sobie czlowieku zaloz nnowy topic a nie wlaz na mojego!!!(Chyba ze nie umiesz)
Ponawiam swoje pytanie!!!!
Admin czy zrobisz to??
I co o tym sadzicie, bo ja jestem za!!

P.S. guzik edycji tez sie przyda, ale bez tego przezyjemy.
Śledziu i inni, nie pisac mi tutaj o jakiej gieldzie, bo gielda jest, a jak konicznie chcesz o tym gadac to zaloz nowy topic a nie wchodz na moj!!
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

sledziu temat gieldy i miast to 2 rozne tematy :-)
Nikom. Mysle ze dzial na ustawki bylby ok. Ale czy powinien byc ogolnie dostepny to juz kwestia zastanowienia. Bo przy takim systemie rejestracji nowych userow ukrycie dzialu nie bedzie mialo sensu.
Enzo
Kontakt:

Nikom, zrob o co prosze.
Co Ci szkodzi??? a (wydaje mi sie) ze troche nas to ochroni.
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

@Adams: skumałem to dopiero to teraz :P (tak to jest jak sie pisze na kacu)
Ale idea mojej wypowiedzi była słuszna :)
A po przeanalizowaniu pomysłu stwierdzam: do dupy.. Bo i tak większość osób które chciały by pogadać tylko o jednym mieście zakłada własne forum (np. phpbb jak to) bo mają większy spływ na skład grupy która może to oglądać itp. itd. i tam wszystko obgadują...

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Ja jestem za protekcją nowych userów przez starych. I oczywiście za wprowadzeniem dodatkowego działu z kolejnym hasłem które zatwierdzałby Nikom przez co dress sam nie mógłby sie zalogować.

Poza tym skasować konta które praktycznie nie istanieją czyli tych co mają po 0 postów. Żeby uniknąć nieporozumień niech będą te konta które założono więcej jak miecha temu i nie mają żadnego posta. Elitarnośc się zwiększa dresowość maleje, poza tym śmietnika nie ma. A jak ktos nie pisze postów to na h.. mu konto przecież oglądać może.

Kto za?
Enzo
Kontakt:

JA :P
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja :D
ODPOWIEDZ