wyglada moze i fajnie ale czesci to dlugo ci nie pociagnal :P po 1 amor po drugie obrecze po 3 piasty po 4 korby .......... wiem ze sklada sie jak najtaniej ale i tak pozniej trzeba wymieniac wszystko :/ ogolnie mowiac kicha nie ma sie czym chwalic ........ moze umiejetnosci lepsze niz rowerek :P
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
powiedziales jak bys pierwszy na świecie złozyl draga , sory ale mi sie nie podoba , jest duuuuzo zajebiscie zlozonych dragow ale twoj sie niestety do niech nie zalicza :/
SlaY Masz rację bo jest bardzo dużo za******** złożonych dragów tylko ze ten kosztował 1400zł a nie 4000zł albo i więcej. Sądze że jakby CK biker miał więcej kasy na rower to miał by lepsze części i może miał by jednego z lepszych dragów. A za 1400 to rower całkiem spoko :)
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
A mi się cała kompozycja nie podoba. A amora to bym na na pierwszy odstrzał do wymiany dał. I że tak powiem ujowo kolorystycznie ale nie na kolorze się smiga. Ale to tylko kwestia gustu i oczywiście portfela.
niemożliwe <wow>........to weż teraz na nim jeżdzij, bo jak się okazało na ognisku to znam może z 10% "bikerów" z Kielc......troche jeżdzi, reszta od święta, nie wiem po co im rowery.....a bike jak na tą cene nawet nawet ;)
Kolorystycznie ładny...ale to, że skończyłeś to bardzo sie mylisz - dopiero zacząłeś :P Sam mam Draga tylko starszego i zielonego. A ci co gadają, że dużo dragstarów niech pilnują własnych rowerów i spraw...