cross country za mikro kase POMOCY bo ja nie mam pomysłu!!
cross country za mikro kase POMOCY bo ja nie mam pomysłu!!
mam prosbe... kumpel szuka bika do "cross country"(normalny górski tyle ze z dobrym sprzetem o ile za taka kase sie coś znajdzie)hehe za 700-1000zł. prosze o jakąś podpowiedz bo ja nie mam pojecia co mu zaproponować....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgrywasz się chłopcze czy tak rzeczywiście uważasz?budka pisze:1000zl to nie jest takie mikro...rower do xc da rade za to zlozyc, ale sztywniak i bedzie calkiem git
Rowery do xc są przeciez w takich samych przedziałach cenowych jak i dualówki czy inne enduro. Za 1000 to można conajwyżej jakąś marną kupę do rekreacji kupić, na stalowej ramie, ze szywnym widelcem i podstawowym osprzętem.
Polecam zerknąć na ofertę Kellysa - www.kellys.pl bo to są rowery dobre jakościowo a jeszcze się nie płaci dodatkowo za markę, więc cenowo są konkurencją dla gianta czy scotta.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
Ja moge Ci mojego bajka sprzedac, bo w tym sezonie juz nie jezdze.
Zlozony na ramie Author Sector (taki zolty Co-Mo). Amor RS JUDY RACE. reszta ruznie.. SRAM 9.0, DX, STX, Alivio. Jak jestes zainteresowamy to pisz na osama@interia.pl po wiecej info.
Zlozony na ramie Author Sector (taki zolty Co-Mo). Amor RS JUDY RACE. reszta ruznie.. SRAM 9.0, DX, STX, Alivio. Jak jestes zainteresowamy to pisz na osama@interia.pl po wiecej info.
Palestinian pipul mast bi fri!!!!