jak widac albo i nie to jest suntour ns czyli to samo co duro tylko wczesniej sie inaczej nazywal
pozdro dla leni ktorzy naciskaja tylko ctrl+v i wklejaja jedno slowo: szukaj!
ee tam... to że jakiś NS, duro sie złamał to nie znaczy że każdy sie złamie.... zreszta wszystkie amory sie łamią... A jak kogoś nie stać na lepszy to Duro jest wypas za ta cene. tak jak dragstar (czy cocaine)...
Jak sie nie ma kasy na rower to niestety nie ma sie wyboru w wypasionych częściach.
tak oczywiści że jak się nie ma kasy to isę nie składa roweru!!!! nei lepiej poczekac troche i uzbierac troche kasy i kupić cos lepszego..?? a jak chcesz teraz koneicznie mieć rower....to popatrz na allegro tam są czasami stare bombery...bo 600 700zł. a ja Ci moge ząłatwic bombera MX coil z 2002 roku za 600zł jak cchesz...chodzi zajebiście...:) mięciutki urzywany prze ostatnie 3 lata stąd taka niska cena ;)
Ja połamałem korone w duro ale pozatym musze powiedieć że był dość mocny i sztywny, ale nie wytrzymał ostrych niedolotów,
Nawet jak wiem że nie dolece to chce spróbować- to mój duży błąd
Też poleciłbym ci jakiegoś starszego Bomber. Na allegro jest tego sporo. A wogółe do streetu to pasowało by troszke mniej skoku ok 110 albo 100. Weź dirt jama (jakiś koleś sprzedaj na allegro bo dostał od kolegi na urodziny :\) albo jeśli chcesz mieć to 130 skoku to kup Wedge.
tak jak w kraku..:):) jade do lasu a tam team duro... point Merida umf i drag wszystkei z duro :D:D:D śmiesznie to wyglądało..:D trzy osoby z duro i tak samo trzy osoby z Dj-ami z 2003 roku :D tylko że na djach było dwoch gości na fullach i ja jeden na sztywniaku :D::D ubaw <lol>
Nie bierz duro :) Tak jak pisze treeker wez lepiej jakiegos starszego marocza. Jak chcesz to podbij do mnie na gg:1708743 Mam na sprzedaz wedge w idealnym stanie.
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)