CK biker: czy ty teraz bedziesz chodzil po forach i zadawal wszędzie to samo pytanie? Zobaczcie sobie na forum bike action... BTW: po co ci wiedziec jakie triki robią inni? moze lepiej sam sie czegos naucz?! No sorry ale cos mi tu smierdzi pozerstwem...
taaa a jak przychodzi co do czego to sie mówi nie no profil jest zrypany stary nie darady.... boszee zastanówcie sie przed kupnem roweru!!! nic na siłe!!!
na hopie - no footed can-can to one-touch - udało się raz w życiu, więcej nie próbowałem, byłem w szoku:D, na streecie - barspin to manual-barspin-manual...udało się 4, czy 5 razy w życiu, no i 360 dokręcane na tylnim kole z 270 st. z barspinem.
barspin..., no footer, one hender, i 180:)... raz czy dra mi sie udało:P:P... a pozatym to abubaca ale nie na wyoki murek i takie tam inne streetowe.... jesli to mozna uznac za trick to dropa około 3 metrów zobiłem:D:D... to nic ze 30 min sie do tego zbierałem:P w tym roku sie wezme ostro do roboty i zobaczymy coz tego wyjdzie:)
hmm najlepszy trick
wylądowany : suicide i dałbym jeszcze crankflip z dobrych 15 schodków
niewyladowany: nohander look back, one touch , 360,
przypadkowe niewyladowane: nothing :D i superman seat grab,
one touch, no hande, full X, robiłem jeszcze dwa triki w jednym locie (np.x-up i potem one hand)... ale tej zimy zdziwiłem sam siebie beckflip niestety nie odwazyłem sie go zrobic na "twardym" ladowaniu(ale sprobuje jak tylko odnowimy ditra po zimie)... Obadajcie podpis i dajcie znac ;)