Kona Scrap i Kona Shred <- 2005
-
- Kontakt:
Kona Scrap i Kona Shred <- 2005
Różnice ?? kolor , przerzutki , opony Wiecej sie nie dopatrzyłem A różnica cenowa mała nie jest. No to co się opłaca bardziej ? Prosze o szybką odpowiedź! (Apropo to nie zlinczujcie mnie jeżeli już cos takiego było ale mam za mało czasu zeby szukać)
Pokój!
Pokój!
amorem, w schredzie masz compa a w scrapie masz pro, ale co ty ********** że nic za 2900zł nie złozysz nic ciekawego ?? za 2900zł to ty raczej nie kupisz nic ciekawego, spójrz na te rowery !! plastikowe rock guardy, przerzutkli z przodu, ****** koła na 32 szprychy, dupiate hample, itd
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
ja mam schreda =] a nie opłaca sie on dlatego że już teraz wymieniłem 1/2 osprzętu (w tym koła, kiere, klamki, napęd [manetki i przednią przerzutke wywaliłem] i mam zamiar wymienić jeszcze pedały i amor =]) ale aby nie robić tutaj chata napisz lepiej do mnie na gadu 1999934
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Witam,za tą cene możesz juz coś lepszego jak dla mnie zlozyc np.
dragstar+dj 2004/2005(nowy),koła na excaliburach i piastach grimecki,tarcza przod black box albo winzip tyl shimano brm 475,kierownica ns x-up-xl albio tioga dl,msotek paazaz/jum/moto,siodlo velo jakies,gripy velo skrecane za 30zł klamki tektro eclipse,sztyca za jakies 50zł,dwie ninje,korby black box i suport jakis truativa,pedalki panacake,kaseta sram 5.0 lancuch srama pc 10,jakies detki linki i pancerze ja sie zmioescilem w 2700zł za taki sprzet(wszystko jest nowe)pzodrawiam
dragstar+dj 2004/2005(nowy),koła na excaliburach i piastach grimecki,tarcza przod black box albo winzip tyl shimano brm 475,kierownica ns x-up-xl albio tioga dl,msotek paazaz/jum/moto,siodlo velo jakies,gripy velo skrecane za 30zł klamki tektro eclipse,sztyca za jakies 50zł,dwie ninje,korby black box i suport jakis truativa,pedalki panacake,kaseta sram 5.0 lancuch srama pc 10,jakies detki linki i pancerze ja sie zmioescilem w 2700zł za taki sprzet(wszystko jest nowe)pzodrawiam
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
To jest twoje zdanie cszyvy,ale zwazajac na fakt iz miecha temu mi rower ukradli to w szykim tepie poskladalem cos,myslisz ze sam nie chcialem czegos lepszego,ale perspektyw brak,marzylem o agangu albo o fullu,lecz jakos po tygodniu zalobyposkladalem sie do kupy posprzedawalem duzo rzeczy pojezdzilem po dziadkach i ciociach i jest.Mi sie tam podoba,zalezy jaki kto ma gust.pzodro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com