Gielda!
Gielda!
Siema! Nie wiem czy juz ktos dawal takiego topic'a. Chodzi mi o gielde. Potrzebuje pare rzeczy wiec oczywiscie wlazlem na gielde ale szybka mi sie odechcial, bo wchodze na amortyzatory a tam wszystko. Bedzie mozliwosc poprawy tego dzialu? Ale zeby nie byc takim negatywny uzytkownikiem i powiem ze i tak odwalacie kawal eleganckiej roboty!
pissssssssssssssssss & 3manko
pissssssssssssssssss & 3manko
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikom - i mimo to, że pisze na giełdzie - nie wolno dawać 2'ch takich samych ogłoszeń, to ludziska robią swoje :/
Poza tym mała prośba - prosze zrób jak mówię. Dodaj taki filtr w opcji wyszukiwania na giełdzie, żeby wyszukiwało rzeczy "sprzedawane/do kupienia" i była taka opcja "pokazuj przedmioty poniżej/powyżej X pln".
To by ułatwiło wyszukiwanie ogłoszeń.
Przykład - chcę dzisiaj wyszukać sobie kask. A tu kupa - w cholere ogłoszeń przemieszanych ze sobą wzajemnie, no i znajdź tu coś :/
Poza tym mała prośba - prosze zrób jak mówię. Dodaj taki filtr w opcji wyszukiwania na giełdzie, żeby wyszukiwało rzeczy "sprzedawane/do kupienia" i była taka opcja "pokazuj przedmioty poniżej/powyżej X pln".
To by ułatwiło wyszukiwanie ogłoszeń.
Przykład - chcę dzisiaj wyszukać sobie kask. A tu kupa - w cholere ogłoszeń przemieszanych ze sobą wzajemnie, no i znajdź tu coś :/
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt:
Hmm ... a może poprostu można by umieścić info na giełdzie ( tylko takimi odjebanymi literami ) żeby ludzie konkretnie pisali itp.
Druga bardziej realna propozycja brzmi:
Nikom w tym filtrze mogła by być możliwość jak w microsoftowskiej wyszukiwarce, że wpisujesz np. słowo "300", a wyszukuje ci nie tylko słowo "300", ale też "300-350", "około 300zł", "minimum 300", "wezmę mniej niż 300pln" i takie tam :)
mam nadzieję że zrozumiecie o co chodzi :P
P.S - to by było dobre rozwiązanie, bo np. ja kiedyś sprzedawałem FSA the pig dh pro za "około 80zł" i pewnie moje ogłoszenie było gdzieś tam zagrzebane w śmieci, a tak, ktoś wpisuje "FSA" i cenę - "80zł", bądź "mniej niż 80zł" i by sobie kupił ode mnie te stery :)
pozdr
Druga bardziej realna propozycja brzmi:
Nikom w tym filtrze mogła by być możliwość jak w microsoftowskiej wyszukiwarce, że wpisujesz np. słowo "300", a wyszukuje ci nie tylko słowo "300", ale też "300-350", "około 300zł", "minimum 300", "wezmę mniej niż 300pln" i takie tam :)
mam nadzieję że zrozumiecie o co chodzi :P
P.S - to by było dobre rozwiązanie, bo np. ja kiedyś sprzedawałem FSA the pig dh pro za "około 80zł" i pewnie moje ogłoszenie było gdzieś tam zagrzebane w śmieci, a tak, ktoś wpisuje "FSA" i cenę - "80zł", bądź "mniej niż 80zł" i by sobie kupił ode mnie te stery :)
pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't