Gielda!

cocot
Kontakt:

Gielda!

Post autor: cocot »

Siema! Nie wiem czy juz ktos dawal takiego topic'a. Chodzi mi o gielde. Potrzebuje pare rzeczy wiec oczywiscie wlazlem na gielde ale szybka mi sie odechcial, bo wchodze na amortyzatory a tam wszystko. Bedzie mozliwosc poprawy tego dzialu? Ale zeby nie byc takim negatywny uzytkownikiem i powiem ze i tak odwalacie kawal eleganckiej roboty!

pissssssssssssssssss & 3manko
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie ma chyba ;) tak czy inaczej prosic nie zaszkodzi ,tak ze nikomie o panie i wladco i wogoloe, zrobisz cos z tym??

;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Lupus

Post autor: Lupus »

no i ZDJECIA NIE DZIALAJA!!!
"Blad. Nie znaleziono pliku." :/
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

mozna by zrobic tak zeby zamiast domyslnego dzialu amory byl jakis niezdefiniowany ktory by wymuszal wybor tego co trzeba, bo zapewne wiekszosc nie umieszcza celowo nie tam gdzie trzeba tylko z lenistwa nie czyta stroni i jak widzi wypelnione pole to olewa :P
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no na giełdzie jest straszny bajzel , moze nikom cos na to poradzi...pozdrawiam
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

poradze, tylko po kolei wszystko, pracujemy nad nowym dzialem, gielda tez bedzie poprawiona, nie obiecuje bo dokladnie nie wiem kiedy, ale to juz na pewno nie dlugo ;P
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

ja wogule proponuje zrobic tak jak jest na konkurencyjnym forum BA zrobić działy kupie, sprzedam i zamienie
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

ja wogule proponuje zrobic tak jak jest na konkurencyjnym forum BA zrobić działy kupie, sprzedam i zamienie
No ,to by bylo moim zdaniem extra rozwiazanie
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie da sie bo costam. juz nie raz i nie dwa o to bylo pytane ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

ech.. najgorzej z tym bajzelem, wiele ogłoszeń jest tam już nieaktualnych.. bo pisze do wielu gości, ponieważ czegoś szukam i z 2/3 osób mi odpisuje.. "człowieku, ja to sprzedawałem wieki temu".. :)
psdr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no o foto na gieldzi mowilem z miesiac temu no ale nic...
www.mm-foto.pl
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

Nikom - i mimo to, że pisze na giełdzie - nie wolno dawać 2'ch takich samych ogłoszeń, to ludziska robią swoje :/
Poza tym mała prośba - prosze zrób jak mówię. Dodaj taki filtr w opcji wyszukiwania na giełdzie, żeby wyszukiwało rzeczy "sprzedawane/do kupienia" i była taka opcja "pokazuj przedmioty poniżej/powyżej X pln".
To by ułatwiło wyszukiwanie ogłoszeń.

Przykład - chcę dzisiaj wyszukać sobie kask. A tu kupa - w cholere ogłoszeń przemieszanych ze sobą wzajemnie, no i znajdź tu coś :/
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Badyl... zauwaz ze połwa ludzi pisze cene

- do uzgodnienia

- dogadamy sie

- 250-350

- jak najniższa

Wiec z filtrem bedzie kłopot, chyba ze wyłączy nikom mozliwosć wstukiwania liter do ceny :)
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

Hmm ... a może poprostu można by umieścić info na giełdzie ( tylko takimi odjebanymi literami ) żeby ludzie konkretnie pisali itp.
Druga bardziej realna propozycja brzmi:
Nikom w tym filtrze mogła by być możliwość jak w microsoftowskiej wyszukiwarce, że wpisujesz np. słowo "300", a wyszukuje ci nie tylko słowo "300", ale też "300-350", "około 300zł", "minimum 300", "wezmę mniej niż 300pln" i takie tam :)
mam nadzieję że zrozumiecie o co chodzi :P

P.S - to by było dobre rozwiązanie, bo np. ja kiedyś sprzedawałem FSA the pig dh pro za "około 80zł" i pewnie moje ogłoszenie było gdzieś tam zagrzebane w śmieci, a tak, ktoś wpisuje "FSA" i cenę - "80zł", bądź "mniej niż 80zł" i by sobie kupił ode mnie te stery :)

pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
ODPOWIEDZ