Cisak28 jesli kupowales z gregorio to dziwie sie ze o nie nie zapytales, wlasnie dostalem od nich maila (bo tez sie o nie pytalem) mocowanie pod tarcze kosztuje u nich bagatela 85 zeta:/ chyba lepiej sobie dorobic:)
cain end,jak go zamawialem nie pomyslalem o tym aby spytac o adapter.Teraz mysle ze skoro amor kosztuje 600 zl,do tego adapter za 85 zl to prawie 7stow.Troche duzo.Macie moze gdzies fotki jak on wyglada,z jakiego materialu jest zrobiony?
ba,dorobić to mogłbym,pracuje w fabryce gdzie jest wiekszosc maszyn,nie ma tylko obrobki cnc.ale aby zrobić musialbym widziec jak to wyglada,albo jeszcze lepiej miec rysunek tego.A tak w ogole to mocowanie hamulca jest jakos znormalizowane?Czy w kazdym widelcu rozsatw otworow i odleglosc od osi amora jest taka sama?Dzieki za odpowiedzi
a i wydaje mi sie ze mozna dorobic juz mocowanie nawet odrazu pod wieksza tarcze np 200mm i nie bawic sie w adaptery. a powidz mi cisak dostales moze sruby do mocowanie tego adaptera albo powiedzieli moze jakie powinny byc tzn jaka twartosc wytrzymalosc jaki gwint??
dostalem dzisiaj tego amora,wyglada niezle,narazie nie mam go jeszcze do czego zamocowac,brak kola.srub zadnych nie dostalem,moze sa w zestawie z adapterem.Cszywy,uwazasz ze amor jest wiotki?