Tym kraju żyć się nie da. Po tym co widziałem wczoraj na Dolnej dochodzę do wniosku że buractwo jest powszechniejsze niż grypa. Kto wiedział dorpy na Dolnej w Warszawie zapewne się zmarszczy bo wczoraj cały teren wyglądał jak pobojowisko. Normalnie dramat pokolenia. Kładki wyrwane, deski połamane po prostu pogrom.
No niestety ale drechów tam pełno, wszystko r0zjebali szmaty jedne...
Doszliśmy z kumplami do wniosku że nie będziemy już tam nic budować bo ciągle będą to niszczyć ...
Teraz tylko hopy z ziemi ...
pojebani są dokładnie, u nas czasem też coś rozjebią ale raczej rzadko, najśmieszniejśi są jak ida środkiem chodnika i w ostatniej chwili zanim ich rozjebie skaczą w bok i coś sie plują
Zajebiście nam z pół tyg temu rozjebali dropa i wszystkie dokładnie hopy(zmc) ale wczora naprawiliśmy częśc i powiększyliśmy, ale najhujowsze w tym po jakiego ci to kurwa niszczą twoją czyjąś prace, skurwysyństwo w tym kraju jest na porządku dziennym...
u nas Brzeszczach w wakacje postawilismy pare hopek i NS i tez kuurwa nam rozjebali chooje tak samo bylo w Oswiecimiu tez zudowlismy pare hop i NS i tez rozjebali. ludzie tyle pracy w to wkladaja a jakies ciule przyjda i rozjebia...
ehhh kurwa szkoda slow
Kurde widać chamstwo na cały kraj się rozlazło :-(. Cóż ostatnimi czasy zastanawiam się czy nie zainwestować w lekki beton. Bo tak, mały spaw (mam na myśli konstrukcję z metalu) trochę cementu, piachu, wody i i wybicie jak malina :-). Przyjdzie cham w nocy kopnie raz i po nóżce :-)
A tak na marginesie to udało mi się go skoczyć w piątek, przychodzę powtórzyć w niedzielę a tu d... A też całą zime sobie myślałem, kurka fajny drop ale sobie w lecie polatam i se polatałem w mordę.
tak jest wszędze tyle ze my zrobili ns z 20cm bali dł 10 m 2 godz na objad i ns nie było :/
wiem kto to wiem gdzie mieszka ale mam mu dziłke spalic LoL
szmaty jedne i tyle, powybijać to pełzające ścierwo.......
a teraz coś normalnego: u nas też są miejsca gdzie nie opyla się nic budować, bo przyjezą choćby 5 letnie gnoje i zaczną ci skakać po idealnie wyprofilowanej hopie :/, aż się srac chce.......
U nas to kurwa nawet wystarczy że ulicą jedziesz, albo gdzieś skaczesz jakiegoś dropika albo coś to już zaraz słychać "k!@#$ wyp!@#$%^&* mi stąd!!!!"- odwracasz sie i co widzisz???? łysa pała, morda niedojeba i oczojebny dres...wrrrrr...zajebać sie można na samą myśl:/