Sign
Nie wiem co wy o tym sadzicie, ale moim zdaniem Kross w ten sposob sobie sam strzela samoboja, bo wypuszczac dopiero do sprzedazy rowery w lipcu to juz musztarda po obiedzie, sezon letni, a wiec czas, w ktorym jednak najwiecej ludzi zaczyna jezdzic i kupuje cezsci/cale biki, chylic sie bedzie ku koncowi, a do tego czasu juz wiekszosc sie zapoatrzy w rowerek, prezciez kazdy chce miec rowerek na wakacje.
Nikt tego nie kupi bo juz bedzie przesycony ryneczek, po prostu kazdy bedzie juz mial jakis tam sprzet, kross bardzo duzo straci....tak sadze. a chrzanienie ze nie ma w tej cenie teraz calych rowerkos
w ( mowie o takich ds ) to bajka, bo uwazam ze caly rower lederfoxa cocaine jest duzo lepszy niz ten sign i co najwazniejsze JUZ w sprzedazy, mysle ze to wlasnie LF bedzie mial najwiecej nabywcow w tym roku.
Nikt tego nie kupi bo juz bedzie przesycony ryneczek, po prostu kazdy bedzie juz mial jakis tam sprzet, kross bardzo duzo straci....tak sadze. a chrzanienie ze nie ma w tej cenie teraz calych rowerkos
w ( mowie o takich ds ) to bajka, bo uwazam ze caly rower lederfoxa cocaine jest duzo lepszy niz ten sign i co najwazniejsze JUZ w sprzedazy, mysle ze to wlasnie LF bedzie mial najwiecej nabywcow w tym roku.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=51382162 no już pojawiła się na allegro ramka modelu sign ds tego wo cenie 1250 zł :]
nawet całkiem całkiem wygląda myślałem że będzie gorzej :D ale mogli by ją zmienić w tym seryjnym modelu na johny bravo :P
nawet całkiem całkiem wygląda myślałem że będzie gorzej :D ale mogli by ją zmienić w tym seryjnym modelu na johny bravo :P
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
-
- Kontakt:
Nie no ten FR2 jest na RS PIKU??? Syyy szzzyyyyt! za 3k to całkiem zajefajny sprzęt na blackboxach, piku, ramka ala DM fr2 (mam nadzieje ze chodzi lepiej) Korby truva !!! Za detaliczne czesci wyszłoby 2x drozej :D Zaczynają sie prwdziwe ceny :D wreszcie j, biedny biker moge pomazyc o FR :D
<(=Ride or die=)>
-
- Kontakt: