Jaki rower do 2500-2700??
Jaki rower do 2500-2700??
wiatam;] mam pytanie jaki rower(dualowke) kupic mongoose fireballa czy moze jakiegos gt albo zeszłorocna kone pomuzcie bo nie wiem;/ a jak był taki post to sorka nie miałem czasu sprawdzic;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stw, do tego kola naped i jedzie... skladaki zawsze sa lepsze niz seryjne, ale to jednak nie te pieniadze, fakt.
moze kone 05 ktoras? wygladaja ladnie juz, nie do dirtu czy stretu ale moze do sciganek sie nada. ale lepiej zbieraj do scrapa bo przynajmniej troche oleju ma w amorze, nie to co shred ktory ma sprezyny (taki mz comp w obudowie dj)
moze kone 05 ktoras? wygladaja ladnie juz, nie do dirtu czy stretu ale moze do sciganek sie nada. ale lepiej zbieraj do scrapa bo przynajmniej troche oleju ma w amorze, nie to co shred ktory ma sprezyny (taki mz comp w obudowie dj)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja za swojego dalem gdzies tyle ile ty masz kasy , wolalem skladac niz kupic calego .
rama: point (360zl)
amor: uzywany EXR 2003r 100mm kapiej olejowa (550zl)
korba i support: black box na isis i pakiet fsa (komplet 300zl)
kola: piasty deore obrecze alexrims dm18 przod i Sun rims rhino lite xl kaseta shimano(przod 160zl tyl 300zl)
kierownica: kore fr (110zl)
mostek: ns jump! (80zl)
hamulce : v-brake deore (komplet 120zl)
siodelko: acor dh (70zl)
sztyca: kalloy (70zl) mozesz tansza kupic
przezutka: shitmano sora (80zl)
lancuch: sram pc 38 (40zl)
klamki: tektro (20zl) byle metalowe i twarde :P
to chyba tyle :P zawsze mozesz wsadzic cos lepszego niz ja mam ja mialem tylko tyle kasy , teraz policzlem ze wyszlo to 2260 ale moglem o czyms zapomniec albo za tanio cos policzyc ( nie jestem katalogiem dlatego nie pamietam wszystkiego :D) pozdrawiam i milej jazdy na nowym rowerq :]
rama: point (360zl)
amor: uzywany EXR 2003r 100mm kapiej olejowa (550zl)
korba i support: black box na isis i pakiet fsa (komplet 300zl)
kola: piasty deore obrecze alexrims dm18 przod i Sun rims rhino lite xl kaseta shimano(przod 160zl tyl 300zl)
kierownica: kore fr (110zl)
mostek: ns jump! (80zl)
hamulce : v-brake deore (komplet 120zl)
siodelko: acor dh (70zl)
sztyca: kalloy (70zl) mozesz tansza kupic
przezutka: shitmano sora (80zl)
lancuch: sram pc 38 (40zl)
klamki: tektro (20zl) byle metalowe i twarde :P
to chyba tyle :P zawsze mozesz wsadzic cos lepszego niz ja mam ja mialem tylko tyle kasy , teraz policzlem ze wyszlo to 2260 ale moglem o czyms zapomniec albo za tanio cos policzyc ( nie jestem katalogiem dlatego nie pamietam wszystkiego :D) pozdrawiam i milej jazdy na nowym rowerq :]
-
- Kontakt: