kup rst, paczke korkow i zorb se karabin maszynowy... tak tanio, a ile zabawy! a co do bika... moze najpierw zloz dualowke, pozjezdzaj na takiej... nie wiem sam... za 1500 nic do dh nie zlozysz, no chyba ze kola (bez tarcz) i ci 500 na korby zostanie...
Tak jestem n00bem w tych sprawach to prawda, to nie byla zadna prowokacja tylko widzialem "rower" jesli to tak mozna nazwac u yuena lol ^^
szczzerze to sie troche zapalilem na DH - to prawda, mialem na mysli cos w miare dobrego tzn rama mniej wiecej jak do DH, bo jestem poczatkujacym i chcialem narazie pociwczyc. BTW nie jest to prowokacja ^^ to yuen polecil mi to forum i mowil zebym tutaj cos napisal ;] wracajac to mojej wczesniejszej wypowiedzi - tak jak to sam przeczytalem to moge powiedziec tylko ROTFL ! no ale coz, kazdy popelnia bledy.
A wracajac do tematu to chce zlozyc cos dobrego, [teraz juz wiem ze nie do DH] z przyzwoita rama a reszte to juz dobiore jak mi kasy starczy ^^
Oka to tyle ;P n00bowsko zaczalem, ale coz...
prowokacja hehe.... ;-P
A wogóle zanim "yuen" polecił Ci to forum mógł troche objaśnić jakie są tu zwyczaje albo poprostu powiedzieć co to Dh (że nie las:D) i ze do tego tania ramka 2000zł kosztuje.
Szymon_FR pisze:ziomek chyba zes sie z ***** na rozum zamienil za 1500zl kupisz taczki do DH:P
stary nie wiem na jakim ty sprzecie jezdzisz ale za 1500 jednego hampla mozna kupic... np. magura gustav.
ale moze ja jestem jakis inny i sie nie znam...
przeznaczenie tej ramy to FR... ale moim zdaniem nic jej nie bedzie jak pojezdzi troche w gorach w DH... ludzie przecierz jezdza na hardtailach, niektorzy jezdza calkiem nie zle i nic im sie nie dzieje...
jak ktos potrafi jezdzic to poradzi sobie na kazdym "sprzecie" (mam na mysli sprzet ktory jest do tego przeznaczony)...