Myślenice po remoncie.........;))

Dr. SQN
Kontakt:

Myślenice po remoncie.........;))

Post autor: Dr. SQN »

Witam ;)
nie wiem kto i czemu sieje zamęt ....na pierwszej stronie......DH-ZONE o Myślenicach.
Pozwoliłem sobie zadzwonić do zawiadującego kolejką po istotne informacje.....( tel pobrany z internetu )

remont kolejki odbył sie 7 kwietnia..od tego czasu wszystko działa sprawnie.....;)) w maju zmienia się własciciel ale podobno ceny zostają na tym samym poziomie....;))
układ obowiązuję...taki że jak wpadnie ekipa ok. 10 warjatów...to można negocjować...ceny....;))

Może zamiast siać ferment w braci to lepiej nasmarować ogniwa i pierdnąć w oponki...co by po kamulach lepiej sie śmigało......;))

do zrobaczenia na Zarabiu...

pozdrorower.....
Aknad
Kontakt:

Post autor: Aknad »

to nie remont tylko przegląd techniczny
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

niezle zamotanie. wlasnie dzwonilem do odpowiedzialnych za to ludziow , no i jak sie dowiedzialem w dniu wczorajszym ustalono ze nowa kolej nie moze byc budowana na terenie obecnej... tak wiec bedzie budowana obok. krzeselka jezdza przez caly sezon wiec chyba spoko. info pewne na 99.9%
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

btw zamierzam sie wybrac w niedalekiej przyszlosci do myslenic z ekipa.

mozna upowac karnety (np na caly dzien albo na 10 wyjazdow) ??

ma ktos info o cenach

z gory thx
Dr. SQN
Kontakt:

cena oficjalna to :
8 pln.za człowieka i 3.50 pln. za bajczena co razem daje cenę z kosmosu....ale można negocjować jak się wpada w 10 os.
sa w stanie zejść do 5-6 pln za luda ze złomem ;)
Dr. SQN
Kontakt:

tak na marginesie....może jest jakaś stronka albo ktoś ma dokumentację trasek z tej góry.....
mam taką mapkę gdzie jest opis tras turystyczno rowerowych.....ale to tylko szlaki...a interesuje mnie wiedza na temat FR....widziałem że kopie tam jakaś ekipa i dba o teren jak o własny ogródek ze śmiesznymi roślinkami...;))
chwała im za to ...;)) może ma ktoś jakieś zdjęcia i konkretne opisy gdzie co i jak......
dzięks z góraszki...;))
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Dr.SQN :)
a wiec traski wytyczamy my, i na nowy sezon pewnie znowu cos nabroimy. opis tras prawdopodobnie bedzie na stronie, w tej chwili jest ich ok 8. wszystkie odchodza od glownej trasy zjazdowej i od zielonego szlaku.

do pana od kolejki mozna sie usmiechnac, czasami wpusci za free.

a cena z rowerem dla zjazdowcow to od zawsze 5zl, jak beda chciec wiecej to KŁUCIĆ SIĘ! ;)
Dr. SQN
Kontakt:

dzięki NIKOM ;)
sugerowałem się cennikiem......ale słyszałem że da radę za 5pln.;) ( to dobra cena )

co do opisu trasek to czekam .....cierpliwie.....a co do kopania nowych linijek....to może potrzebna pomoc....;)) jestem chętny...jeśli działacie zorganizowanie to podaj jakiś termin a spotkamy się z łopatami...;)
ODPOWIEDZ