Nawet sensowne to jest, ale nie spotkalem sie z rozroznianiem dual i dual slalom. Zawsze mowie i slysze dual i kazdy wie o co chodzi. No i skrot zawsze widzialem ds.
A wy pierdolicie farmazony... Że odzielą trasy to jest juz co innego?! Ehhh fachowcy się znaleźli... Co z tego ze są tory tasiemkami odgrodzone...LOL Mosze tor z jakimis hopami to juz nie DS ani DL tylko Dual Jumping ?? (ne mylic z Dirtem) HAHAHAHAHAHA Ludzie co za różnica... I nie wiem jak mozna uprawiać sam Dual jak nie ma nawet toru do niego... I czemu mówicie Dualówka na kazdy rower o geometrii do Dirtu, Streetu czy tam takich...
Ja mam jeden rower i sie nadeje do wszystkiego: Dirtu, Streetu, Dualu...itp..
Więc czy to ze bym se zalozyl singla i lyse oponki to juz bym mial streetówkę?! eHHH LUDZIE.. Co z wami, wymienic 3 części w rowerze i juz Calkiem inna jazda :/ Nara
Co za różnica, czy ktoś z tu obecnych ściga się w Dualu, 4x albo czym tam jeszcze?????? Każdy jeżdzui na czym chce i jak chce, dlatego proponuję nazywać to.....uwaga......FREERIDEM ;D;D;D
Co za różnica, czy ktoś z tu obecnych ściga się w Dualu, 4x albo czym tam jeszcze?????? Każdy jeżdzui na czym chce i jak chce, dlatego proponuję nazywać to.....uwaga......FREERIDEM ;D;D;D