:D~~Obóz rowerowy~~D:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Musimy sobie sami coś zorganizować....Jakiś freeridowo-dirtjumpowy wyjazd na powiedzmy 2 tyg...
Wszytskie obozy organizowane przez biura podruży są to jakieś ****** szosy...Goście jeżdżą w lajkrze....wiecie o co chodzi...
To jak...organizujemy coś..?
Trzeba policzyć koszty...i coś wymyślić...
ja jestem ZA, ale ile osób by się na to pissało?
dojazd pociągiem pewnie ze 100zł w dwie strony
wyżywienie - każdy sobie sam kupuje, bierze tyle kasy ile potrzebuje:)
13 noclegów - zależy gdzie i nie mam pojęcia ile za to...
Wszytskie obozy organizowane przez biura podruży są to jakieś ****** szosy...Goście jeżdżą w lajkrze....wiecie o co chodzi...
To jak...organizujemy coś..?
Trzeba policzyć koszty...i coś wymyślić...
ja jestem ZA, ale ile osób by się na to pissało?
dojazd pociągiem pewnie ze 100zł w dwie strony
wyżywienie - każdy sobie sam kupuje, bierze tyle kasy ile potrzebuje:)
13 noclegów - zależy gdzie i nie mam pojęcia ile za to...
(...)
-
- Kontakt:
Sądze, że nocleg to u jakiś ludzi.... w jakiejś Agroturystyce by się przespało...
Wtedy nocleg wyniósł by może 25 zł za dobę od osoby... U gospodarzy znalazło by się jakieś miejsce na klucz...żeby trzymać bik'a i by było spox...
Ale jak dla kogoś 25 zł za dobę + oczywiście wyrzywienie i inne pierdoły to dużo...To niech spakuje namiot...i śpi między chopami na torze...:-)
Sądze, że gdyby się jadło zupki z papierka i mieszkało u jakiś ludzi....to zmieściło by się w kwocie ok. 35 zł za dobę...Może trochę więcej...
A w wersji z namiotem....To jush pozostawiam wam do policzenia :P
Wtedy nocleg wyniósł by może 25 zł za dobę od osoby... U gospodarzy znalazło by się jakieś miejsce na klucz...żeby trzymać bik'a i by było spox...
Ale jak dla kogoś 25 zł za dobę + oczywiście wyrzywienie i inne pierdoły to dużo...To niech spakuje namiot...i śpi między chopami na torze...:-)
Sądze, że gdyby się jadło zupki z papierka i mieszkało u jakiś ludzi....to zmieściło by się w kwocie ok. 35 zł za dobę...Może trochę więcej...
A w wersji z namiotem....To jush pozostawiam wam do policzenia :P
hui
nie pamiętam stronki, ale pamiętam, że byłem w Szczyrku i akurat był w tym czasie obóz downhillowo - fr. Wjazdy krzesełkami na góre i takie tam. Fajny obozik, dużo ludzi. (zapomniałem adres - sorka, jeśli ktoś może już o tym obozie pisał na tym topicu).. pzdróffka
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
to w tym szczyrku jest obóz Skury?
http://www.pilot.pl/index.php3?
z_city_id=476&katalog=n13_&max_katalog=n14_&x
_obr=260&y_obr=331&x_15=100030&y_15=63523&
form_t=0&tool=1&info=&lang=pl
http://www.pilot.pl/index.php3?
z_city_id=476&katalog=n13_&max_katalog=n14_&x
_obr=260&y_obr=331&x_15=100030&y_15=63523&
form_t=0&tool=1&info=&lang=pl