(x-fly) (Wroclaw), czarny, full, rama Stoeckli

x-fly
Kontakt:

(x-fly) (Wroclaw), czarny, full, rama Stoeckli

Post autor: x-fly »

...z tyłu szerokie kolko 24", z przodu 26", kiera czarna, czarny amor z przodu, rama czarna, bialy napis Stoeckli na ramce, pare mniejszych naklejek (np.: Wheeler)...
zamieszcze fote jak cos, choc ci co mnie znają wiedza jak wygalda, jak ktos zobaczy dajcie mi znac na gg: 6728656 lub esem z gg na idee: 500 526 926
i ubijcie typa na miejscu, odwdziecze sie, jest wiosna, na piwko sie pojdzie

sqrwysyn przecial lancuch jak bylem w pracy w poltegorze
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

:(
współczuję!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

jak zobacze jakas kurwe na twoim biku to mu glowe rozbije ;/ (mam nadzieje ze szybko sie znajdzie)
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

pierdolce ******!:|
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

O fak.... :-( Zapodaj fotke koniecznie. Krece sie w okolicy to bede lookac. Numer juz notuje
x-fly
Kontakt:

tak jak mowilem, daje fotke i zapraszam kazdego kto mi pomoze na brona, zreszta i tak mozna by wyjsc a nie tylko jezdzic

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=451466

dzieki adams! for all wielkie dzieki za zainteresowanie, no i nie zycze zeby ktokolwiek z 'nas dwukółkowców' mial takie sytuacje, nie sa mile, oj nie są, zapewniam, szkoda ze takiego jebanego tępego i zdegenerowanego typa z sekatorem pod brudną kurtką, czającego się jak marna gnida na sprzęt, na rower, który przeciez tyle radosci sprawia (sami najlepiej wiecie o co mi chodzi) zeby tylko go sprzedac za jakies tam pieniadze, nie mozna zgniesc jak robaka
spotkalbym i pogadal na swoj sposob
bedziemy w kontakcie jak cos
strzalka for all ---=> 3majcie sie
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

kurwa, sorx za wyraz ale ja pierdole:/ spox x-fly wiem jak Twoj rower wyglada i to dobrze, pobujam sie przez weekend po miescie, jak rower wyjdzie to sie napierdoli typa...gwarantuje ze w pysk oberwie a jak nie dam se rady to zadzwonie, niech tylko go obczaje, ja pierdoloe wspolczuje:/
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

ale swoja droga po cholere go zostawiles przypietego? kurde ja rowera nie zostawiam samego... zyjemy w POLSCE!! ale spox damy rade
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

wspolczoje, ja bym na twoim miejscu biegl teraz wniedizele czyli jutro na niskie laki i swiebodzki przybnajmniej tak z 4 tygodnie pod żąd bo zlodzieje bede albo teraz do poki nikt nie wie albo potrzymaja dlużej ash sprawa ucichnie wiec moze potrwać to z 4tygodnie ja bym co niedziel smigal na po tych placach cos sie sprzedaje . zycze szybkiego odnaleieznia
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

znaleść, zabić zakopać ch***......a swoją drogą.....czy były przypadkie, że dzieki dh-zonowi znaleziono rower?? :> bo albo o nich nie słyszałem, albo nie było takowych......w Polsce jest jak w USA, część z was napewno oglądała film, jak gość różnymi sposobami kradł rower z samego centrum miasta.....szlifierka, młotek itp, a ludzie mieli to centralnie w dupie.....brak odwagi cywilnej po prostu...:/

Ja się o swój tak boję, że jak na korki z angielskiego chodzę, to rowerek 2 piętra wnoszę, a póżniej do sali z nim ;D......prawie rok tak nosiłem, aż tu pewnego razu już wchodze po schodach a tu jakaś kur** się za mną drze, patrzę, a to jakiś stary pierdziel.....myśle, kij, ide dalej, a ten dalej sie drze, studenci sie patrzą na mnie jak na wariata, a ja się z kuta*** zaczynam kłucić!!!!!! Od wożnej się dowiedziałem, że to dyrektror całego tego burdelu (chyba na premie babsztyl liczył)....to troche spauzowałem, ale mało co, a z roboty by wyleciał nauczyciel, co mnie uczył i ja ze szkoły :p. A wszystko o to, że wywalili sobie "parking" dla rowerów na jakimś trawniku za szkołą i chcą, żeby je tam stawiać, jak małe dziecko by go wynisło stamtąd.....teraz stawiam pod schodami....ale w uczelni......jak schodze i się tam patrze i nic nie widze to aż mi się gorąco robi, jak koło zobaczę to mam spokuj dopiero :p
A ciekawe jakby się te zas***** tłumaczyły jakby kiedyś zniknął.....:/
http://dhcyc.pinkbike.com
x-fly
Kontakt:

dhcyc, dzieki za rade, dobrze mowisz, zebym przez jakis czas z rzedu co tydzien chodzil na niskie łąki, jutro sie wybieram, nie ma batona zebym nie poszedl, powaznie, porazka z takimi brudasami, tylko napierdalac i do kamieniolomow z nimi, niech tam cos robią pozytecznego, qrwa, czlowiek zbiera czasem na ten swoj ukochany rower tyle czasu, a tu mu jakis pedał zapierdala w jedną chwile tyle szczescia
ehhhh
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

no ale i tak nie kminie czemu go zostawiłeś bez opieki,trzeba bylo do swojego biura kolo siebie postawić
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Ja tez sie bede rozgladal, mieszkam na psim polu ale akurat moze gdzies mi mignie i dam znac. 3maj sie !
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
x-fly
Kontakt:

Jestem Wam wszystkim wdzięczny za zainteresowanie kradzieżą mojego baja, miło jest te wszystkie słowa słyszeć.

Pozdro For All Bikers -->
ODPOWIEDZ