Ramka Prodigy- Johnny Bravo jezdzil ktos na tym ?

_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

BSM, ale ja mam już tą ramkę:) mam ją od poniedziałku... ale teraz niestety ne ma mnie w domu, przyjade jutro to porobie fotki i zapodam na pinka... i Dżony nie ma elementu CNC, niestety. Co nie zmienia faktu że za tą kase to naprawde świetna ramka.. przynajmniej takie wywarłana mnie pierwsze wrażenie...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Gość

Post autor: Gość »

Widzisz, przykro jest mi cię o tym informować ale http://www.downhill.pl/produkt.php?pid=98&cid=
Tam wszystko widać a poza tym takie info uzyskałem od chłopaków z Duncona
Pozdrawiam
Gość

Post autor: Gość »

Podkow CNC jak ta lala na zdjęciu
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

spójrz dobrze na to zdjęcie:-) to jest grafika komputerowa... wiem co mówię... ramę mam w piwnicy... :) przyjechała prosto od dun conów.. mozesz do nich zadzwonic i sie zapytać:P hehe:) powiedzą Ci że jest w Wolbromiu jedna;P zresztą już jutro będę miał fotki... także podam tu linki... a tymczasem pozdrawiam sie i zbieram w kimono bo jutro ciężki dzień:/
_Outsider
Kontakt:

zresztą opisywałem dokładnie czym różni sie w oryginale dżony od tej grafiki... oprócz elementu CNC ma inne haki (brak tych dziur, oryginalnie są bardziej masywne) i rura podsiodłowa ma inną średnice (wchodzi sztyca 27.2)...
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

ramki maja już byc w przyszlym tygodniu pozostaje tylko czekac bo do szczecina trafi jedna :D
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Outsider......a czy średnica sztycy jest mniejsza bo:
a) grubsze są ścianki rury, czy
b) zewnętrzna średnica rury jest mniejsza ?????
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
_Outsider
Kontakt:

Mea culpa!!! Sorki... wkradł sie mały błąd... owszem mój dżony niema elementu CNC, ale te ramki które juz płyna do Polski mają owy element!!! Moja to poprostu jest identyczna jak model który był testowany (bez tego CNC)... OK ale teraz najważniejsze... FOTKI: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... serid=6837
punkers
Kontakt:

nom ramka hm... na pierwszy rzut oka nie zachwyca ale ma w sobie cos przyjemnego że nie jest to kolejny drag czy point takie niby nic a robie wrażenie a outsider to jest 16 ??
punkers
Kontakt:

up
_Outsider
Kontakt:

OK, wczoraj jeździłem caaaały dzień, także co nie co ramkę już przetestowałem (btw: postaramsie napisać jakiś dłuższy esej na ten temat:P ale to w swoim czasie)... I jestem poprostu zachwycony!! Ale tak serio serio.. kupiłem ją z myślą, że pośmigam z miesiąc i sprzedam (to miała być taka przejściówka zanim nie uzbieram całej kwoty na FULL`a)... ale teraz poważnie sie zastanowie, czy przy niej nie zostać na dłużej:) Wcześniej z TANICH sztywnych ram miałem jeszcze: dragstara, pointa i amstaff`a 2004... ale Dżony jakoś najbardziej przypadł mi do gustu:) Po prawie pół rocznej przerwie poprostu wszystko wychodziło mi świetnie... a to manua, a to jakieś techniczne odcinki w lesie - miód:)... tylko dziś wszystko mnie boli:P Jutro wybieram sie jeszcze na jakąś powazniejszą traskę 4x tudzież DH, wiec tam też ramka zostanie sprawdzona:P PUNKERS - tak to jest `16 cali, bo tylko taka była dostępna. Oczywiście ramki, które będą w sprzedazy będą tez w rozmiarze 14 i tak jak już wspomniałem w poprzednim poście BĘDĄ MIAŁY ELEMENT CNC -zarówno te pierwsze 100 sztuk w cenie 399zł jak i potem reszta (449zl)... W przyszłym tygodniu napisze coś dłuższego popartego zdjęciami... a tymczasem jak ktoś ma jeszcze jakieś pytanka to walcie smiało;)
Chrabał
Kontakt:

Nie wiesz przypadkiem czy te "seryjne" będą miały sztycę taką jak była podana w specyfikacji czyli 30,4, czy taką jak masz Ty czyli 27,2 ????
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

Piotrex ty tutaj Mongoła nie wyręczaj :P a co do ramki jest juz dostepna tutaj http://www.rowerowy.com/index.php?stron ... sekcja=173 i przesylka gratis nic tylko brac i samemu testowac :P
www.pinkbike.com/photo/1927184
_Outsider
Kontakt:

Chrabał narazie nie wiem, dziś postaram sie zorietowac... matDH... oni tylko piszą ze mają tą ramkę.. narazie jeszcze jej nie ma a tylko zbierają zamówienia... jakby ktoś chciał to walcie na gg: 6229860 (numer sklepu znajomego "extreme-bike")... ramka w cenie 399zł + 15% upustu na inne cześci (praktycznie cały asortyment)... ramka ponoc ma byc juz dostepna za około tydzień...
Chrabał
Kontakt:

spox, ja już mam ją od dawna zamówioną u DC, tylko jestem ciekawy czy sztyca od mojej starej będzie pasować. :)))
punkers
Kontakt:

up up
piecun
Kontakt:

Post autor: piecun »

a jak z oponka ile wejdzie max? i cos o geo napisz jakies konkrety, widly, gorna gora ...
_Outsider
Kontakt:

górna rura 560mm (przy 16 calach) - tyle wyszło jak mierzyłem, widły w moim mają około 415mm, jeździ mi sie podobnie jak na amstaff`ie 14, ale nie do końca (w amstaffie miałem DJ3 130) tutaj mam super T 170 i naprawdę jest lux:) nie zrobił sie chopper, rowerek jest zwrotny! dziś zaliczyłem pierwszą glebe i troche sie poobijałem, wiec nie wiemczydo wieczora coś jeszcze pośmigam:P małem jechac do myślenic ale nie miałem samochodu więc lipa.. wybiore sie za tydzień... :)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

co do pointa... nie na palcach jednej reki, sypie sie ich wpizdu :D ale tak czy inaczej nie narzekalem igdy na ta rame
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ