ja bym mógł mieć taki sprzęcik, ale jak widać do super ideału mu brakuje.. hydrauliki, napinaczyk, siodełko, kiere, Double Tracki... i tak jest fajny..
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
moim zdaniem ramka bedzie kosztowala max 800 zl i nie bedzie sie jej dalo kupic osobno tylko sklepy beda te rowerki rozbierac na czesci bo pike to ponad polowa wartosci roweru .
Hej powiem wam tako jak ze sopbie robie w sklepie...
Jezeli ten bajk kosztuje 3000 zł wg tego co tami pisza ... to sklep doatej go ok 30-25% taniej czyli nie tzreba długo liczyć ze dostaje go za ............. 2200 zł !!!!! Czyli ja w to Kurwa nie wierze !!! Choć fajnie byłoby sie zaskoczyć .. a jako ze nasz kslpe ma przedsatwiliectwo krossa ;]
Aaaaaaaaaaa!!!!!! Patrzcie, ale fajny rower z 2 teleskopami!!!!! Aaaaa!!!!! Ja bym go wziął!!!!!! Aaaaa!!!!! ;D A tak serio, to bez kitu, mnie się podoba, chyba porządna maszynka ;)
wiecie co to jakies dziwne:D ten rower kosztuje 3tysiaki sam pike 1950 awidy ball 5 koshtuja 300 za shtuke piasta na sztywną os to 2 banki korba 350 jako oni na tym zarobią????????chociz zajebiscie qpic dla spszetu rame na alegro w pizdu,, kupis albo kone cowana albo fr 2.0 dangerousa i tu mamy fula i zajebisą dualowe naprawde poządnie:D:D::D