mam zamiar zamuwic u spawacza rame bedzie to taki jakby destroyer tylko bedzie mial grobe tylnie widelki i duzo zmocnien typu balistic to przy glowce i kilka od rb tylko niewiem jaka stal brac i ile kosztuje bo spawanie gratis mam...
sorki za literki ale niewgralem polskiego jezyka jeszcze
nie warto bo zwykly spawacz to ci tego nie pospawa nawet jak bedzie znal katy itp.. to nie zrobi tego rowno jesli kiedys tego nie robil - to nie jest takie hop siup i juz
a destroyer mimo cienkich widelek jest bardzo sztywny z tylu
Jeżeli znasz się na tym i zrobiłeś naprawde dobry projakt a spawacz już robił takie rzeczy to warto moim zdaniem....ale jeżeli spawacz jest niedoświadczony to nie ma co.... bo zazwyczaj to wszystko się robi z dokładnością do 0,01mm.
qrwa mać:/ nie warto nie warto;/ wescie sie moze zamknijcie bo to jest wqrwiające;/ WARTO!! ja sobie jakos zrobiłem rame i jest mega!! 1.5 scianki nie zniszczalna jak narazie 4.5kg jak sie chce to sie moze ale jasne lepiej zniechecić ********* ze nie warto bo sie niechce!! jak masz skąd załatwic rurki i kogos kto wie jak to zrobic prosto w osi itd i ma przyzady to rób jak nic!! powodzenia duzo radosci jest potem a takie przydupasy bedą marudzić ze nie wwarto to ich sprawa jak mozesz to rób jak wyjdzie to fajnie a jak nie to nic sie nie stanie i cos kupisz gotowego!!
hmm ja tu widze ze tu wszyscy proo i wogole projekty co do 0.0001mm wogole panowie to jest sztywna rama!! ja nie miałem nawet kawałka rysunku!! byly szkice tylko haków gówki i suportu itp a wszystko na wzór tylko starego da bomba i to wsyzstko!! tez sie da jak widać!!
chyba sie rozmyslilem wielkie dzieki wszystkim za odpowiedz dobry spawacz to podstawa a takiego mi brak ale i tak dlamnie jstnieja ramy tylko ze stali .siemka
pocałujcie sie w dupy ! Jak ja chciałem zrobic pierwsza rame to tez wszyscy srali w gacie! jakie kurrrwa 0.01 w szytwnej ramie taka dokładnosc wazna jest tylko w główce, zeby miski sterów idalnie do niej pasowały- zeby nie latały lub zeby dało sie je w ogole wbic