Poczatkujacym dirtowcem jestem!!!

Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

z tą grupa krwi to dobry pomysl :)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
zielony wafel
Kontakt:

Post autor: zielony wafel »

myszek pisze:ey mam obiekcje do pkt. 14. czemu nie mozna sie lansowac z grajem, WAFLU oswiec mnie :D...oprocz tego ze czasem kabel mi sie wkreca pod kolano przy rozpedzie :D
no więc tak ;)

jak chcecie to skaczcie, ja wam nie bronie:). Ale jak ja słysze ostrą muzę to nie czuje granic i zawsze sobie zrobie jakąś krzywde :)

A tak po za tym to przy glebie możesz sobie popsuć sprzęt za 300- 500zł :)
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

JA radze znaleźć jakiś dobrych doświadczonych kolegów ale którzy nie będą namawiać odrazu do skoku z największego rytma na dircie. Żeby doradzali co robisz źle a co może być. Zaczynaj od małych stolików(hopa bez dziury) i powoli zwiększaj kąty lądowania i wybicia. Nawet nie zauważysz jak zaczniesz latać z dużych hopków:D

Życzę wysokich dalekich i wyje**nych lotów:D
www.dirt71.prv.pl
lukass
Kontakt:

Post autor: lukass »

Przed zrobieniem jakiegos tricku,wyczuj na maxa hope zeby w czasie lotu nie bylo niespodzianek
zigi
Kontakt:

Post autor: zigi »

zacznij sypać dirta/stolik koło domu i w miarę jak będziesz umiał więcej, to do podsypuj i powiększaj. ZAWSZE JEŹDZIJ W KASKU! Nawet jak umiesz skakać, to co zrobisz, jak ktoś nie zauważy i wyjdzie ci na lądowanie, jak ty będziesz w powietrzu?
DH / FR / DJ / 4x [url]http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=452285[/url]
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

17. nie woz sie bajkiem po dresiarskich osiedlach i ciemnych uliczkach, NIE TRZYMAJ GO W PIWNICY/NA BALKONIE, nie zostawiaj przypietego linka (przeznaczona do przecinania nozycami do kabli ;) ) przed sklepem, zanim skoczysz 1 raz przez duza hopke, karnij sie po niej i sprawdz czy nie ma nic, co moglo by cie niemile zaskoczyc podczas/po ladowaniu :P
ten koleś pode mną to ***** :D:D
(: majkel :)
Kontakt:

Post autor: (: majkel :) »

myszek pisze: zanim skoczysz 1 raz przez duza hopke, karnij sie po niej i sprawdz czy nie ma nic, co moglo by cie niemile zaskoczyc podczas/po ladowaniu :P
nowlaśnie u nas w rybniku na 4x jest hopka co ię skacze i spadasz na skarpe dośc stromą.... ostatnio skoczylem i na skarpie leżała kłoda (coś w stylu szyny jak na torach są) oczywiście kuleczko do centrowania ;] bydło po świecie chodzi wienc uważajcie i sprawdzajcie trase zanim zjedziecie !!
"Znudziło mi się siedzenie w domu - idziemy na rower" A.Lincoln
satanq
Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
Kontakt:

Post autor: satanq »

3. Jezdzij z kumplami bo jak pierdykniesz to przynajmniej ktos wezwie pomoc

właśnie qrwde nie mam z kim jeździć na dirty a samemu sie troche boje... Chodzi o to ze 90% osob w moim kochanym pruszkowie smiga na streecie nie muwie że źle bo niekturzy wymiatają ale problem polega na tym ze nawet nie mam z kim do wawy pojechać zeby tam posmigać, a wsumie w wawie mało osób jeżdzących znam więc samemu też bardzo kiepsko.
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

http://tiny.pl/hd6z - to są skutki jazdy bez kasku, każdy lekarz mi mówi że 1mm zabrakło żebym zmarł ;] serio
ODPOWIEDZ