Ja wlasnie dostałem flick`a (wcześniej miałem zoom`a) i tak sie zastanawiam do czego są te regulacje. To do góry po lewej to już wiem, że to jest skok, tylko jak to się ustawia ? mam najpierw zdusić amora i skręcić w lewo ? Zastanawiają mnie jeszcze te pokrętła na prawej goleni (górne i dolne). Wcześniej miałem doświadczenie jedynie z tym moim gównianym zoom`em, więc gdyby nie sprawiło to komuś kłopotu to byłbym wdzięczny za instrukcję obsługi tego sprzętu.
PEACE !!!
problem z flickiem
jezu co xza łosie po lewej na gorze masz kompresje po lewej na dole powrot strzelac bedzie bo tak jak mowilem zabki blokujace skok tra o spreztyny negatywne , a skok zmienia sie w taki sposob. bierzesz ta wajche i ja przekrecasz do oporu wciskasz amor raz a pozadnie i jest zredukowany skok , potem jak chcesz spowrotem to dajesz dzwignie spowrotem i wciskasz lekko amor .a z ta sprezyna co wyjebala w sufit to u mnie bylo , chcialem go przeserwisowac i niezauwazylem ze jest na 110 skoku (model 03 ) i mialem sprezyne w suficie , dobrze ze w leb nie dostalem :D cos jeszcze ??a tak btw w **** stary ten topic