STARS CIRCLE za 79zł VS DX32 149zł??
STARS CIRCLE za 79zł VS DX32 149zł??
mam pytanie na allegro pojawiły sie obrecze stars circle za 79 zł pisza ze to takie same jak dx32!!
czy ktos jusz na tym jezdził??
czy naprawde jest takie samo jak dx32??
napiszcie cos o tych obraczach co o nich myslicie i wogóle!!
czy ktos jusz na tym jezdził??
czy naprawde jest takie samo jak dx32??
napiszcie cos o tych obraczach co o nich myslicie i wogóle!!
IV zasada dynamiki :,, Ciało puszczone w ruch, puszcza się wiele razy"
stars circle jest z budowana jak dx32 jest 5-komorowa z tym ze ejst troche lzejsza to fakt chce kupic takie kółke tylko wlasnie nie moge sie zdecydowac czy wybrac excalibura czy stars circle czy dm24 bo kaski mam troche mało kółko ma byc do dirtu trche lasu i troszeke street
porsze o pomoc
porsze o pomoc
Co do Star Circle to byłbym sceptyczny tylko z samej teorii... Prawdopodobnie jest to jakaś licencja Alexa zrobiona na gorszych materiałach (przez to i odchudzoną kosntrukcję są lżejsze). Była taka historia, że były na polskim rynku obręcze Halo Combat, które bardzo szybko się gięły i były dostępne za bardzo promocyjną cenę. Obręcze Halo, które ja mam w ofercie uchodzą za najbardziej pancernę (razem z modelem SAS) oceniane 5/5 i tak też się je użytkuje. Także może jest podobna do Alexa, ale możliwe że wygląd ma tylko przyciągać uwagę i z jakością Alexa nie ma to nic wspólnego.
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
gimme some sunshine, one piece...
las nie zadaden las chodziło mi o jazde po lesie!!
a o v-ki mi chodzi jak juz to do tychg stars circle albo do dm24 lub dx32 ytlko na dx-y nie bvede mial siana szczerze mówiac excalibura jak juz to nowegonie uzywke tylko ze pod tarczi i bym musiał jakies tanią piastę pod tarcze kupic :D
p.s. dopiero składam rower ale i tak na swoim złom jezdze tylko mam kółka z marketa :d lol
a o v-ki mi chodzi jak juz to do tychg stars circle albo do dm24 lub dx32 ytlko na dx-y nie bvede mial siana szczerze mówiac excalibura jak juz to nowegonie uzywke tylko ze pod tarczi i bym musiał jakies tanią piastę pod tarcze kupic :D
p.s. dopiero składam rower ale i tak na swoim złom jezdze tylko mam kółka z marketa :d lol
-
- Kontakt: