Qrwa sory ale takich ludzi nie rozumiem:/ gdzie ty to wyczytałes ze to jest kul i trendi? kto sie z tym obnosi ze pali i ze jest fajny jest ciotą i tyle;/ palisz bo lubisz kto ma wiedziec to wie ze palisz i pali z toba a obnoszenie sie z tym ze sie pali to tak jak w podstawówce ze palisz fajki;/ zenada i lamerstwo;/Lupus pisze: ale teraz w polsce trawa jest elo-trendy-cool-mothafucka. Buahahaha
pozdro dla rasta chlopakow!
Petycja - Legalizacja Ziola
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
Kochani! Tych steków wściekłych rzygów mi się już nie chce czytać - doszedłem do połowy. Niech przeciwnicy legalizacji zdzierają swoje gardła krzycząc gromkie NIEEE!!! Niech zdzierają. Tylko nieliczni palacze zrozumieli na czym naprawdę polega palenie. A tych jest garstka - reszta to kretyni...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
Moje rozumienie opiera sie na tajemnicy. Nie każdy kto pali posiada tą tajemnicę. Tylko garstka ludzi pojmuje na czym tak naprawdę polega użytkowanie i cel zażywania. Znam osobiście doktora filologii angielskiej, który robi to już od 10 lat i wciąż jest szanowanym lektorem a dodatkowo muzykiem. W pewnym momencie jak palisz rozumiesz dlaczego to robisz i uczysz sie nowych rzeczy, niektórzy nigdy tak naprawdę do tej tajemnicy nie docierają i pozostają odurzonymi narkotykami ćwolami.
just gimme some weez
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
heh no tak, ale zdarzają sie też ludzie którzy wolą zapalić dobrago wielkiego dżoja i pobawić sie własną kupą.ChaRlie.FR pisze:Zdarzają się ludzie którzy wolą zapalić dobrego wielkiego dżoja zamiast zajebać się w krzakach 0.5 i przy tym się obrzygać, a później wracać śmierdzący brudny z bólem głowy snejkiem do domu.
co do palenia papierosów, to zastanówncie sie co lepsze.. paliś fajki w samochodzi czy zioło, zresztą obydwoma sie brzydze i popieram maxa i innych na "Nie"
Tassadar pisze:uważam że powinni zalegalizować zioło, a zakazać papierosy, bo biorąc pod uwagę "częstotliwość palenia to chyba zioło jest zdrowsze, ale problem mnie nie dotyczy
Jeden blant ma 2 razy wiecej substancji smolistych i w **** syfu ktory zapycha ci oskrzeliki plucne. Ziolo nie jest zdrowsze... Jeden blant dziala tak szkodliwie jak paczka papierosów.
-
- Kontakt:
Dwa tygodnie temu w Auckland gnojek po wielkim dżoju postanowił przejść w nocy na skróty przez autostradę. Zeskoczył z bariery prosto pod samochód , którym jechała matka z 12 letnią córką. Koles zginął na miejscu, a dziecko do dzisiaj jest w spiączce... Może i po trawie nie rzygasz i nie smierdzisz, ale kontakt z rzeczywistoscia masz podobny jak po flaszce :-/ChaRlie.FR pisze: napisał
Zdarzają się ludzie którzy wolą zapalić dobrego wielkiego dżoja zamiast zajebać się w krzakach 0.5 i przy tym się obrzygać, a później wracać śmierdzący brudny z bólem głowy snejkiem do domu.
Gathered on a field of clouds
-
- Kontakt:
kiwibiker ten koleś chyba zioła niepalił, jeżeli byś kiedyś palił a z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować że raczej nie to byś wiedział jakie masz skutki a wszyscy mają podbne. Jedyne co się dzieje to to że reagujesz z opóźnieniem na rzeczywistość ;] , nie jestem za paleniem w samochodzie ani na w czym kolwiec co służy do przemieszczania się. Jestem za legalem bez stresu, i weekendowo wieczornym chill outem. w.o.j.t.a.s jesteś z kraka :) jak coś to w wakcaje jak bede w pl to możemy się ustawić w stodole na floriańskiej ^^ tam się lajtowo kręci dżoje :D
http://karolek.free.fr/
Koles byl po trawie, potwierdzila to sekcja zwlok. Wydawalo mu sie pewnie, ze zdazy przejsc, czyli dokladnie to, o czym piszesz. Wracal od kumpla z imprezy (wieczorny chill out?). Na piechote. Gdyby zalegalizowano trawe, to takich kolesi byloby ZNACZNIE wiecej, bo mimo wszytsko wielu ludzi przed paleniem powstrzymuja konsekwencje prawne. I oby nigdy nikt nie wjechal w ciebie lub innego bikera samochodem, bo "z opoznieniem zareagowal na rzeczywistosc".
Gathered on a field of clouds
...z obserwacji wlasnie tych ciot, dla ktorych palenie jest forma lansu.QPA pisze:Qrwa sory ale takich ludzi nie rozumiem:/ gdzie ty to wyczytałes ze to jest kul i trendi?Lupus pisze: ale teraz w polsce trawa jest elo-trendy-cool-mothafucka. Buahahaha
pozdro dla rasta chlopakow!
zgadzam sie z Toba w 100%, to mnie wlasnie rozpierdala i z tego szydze.QPA pisze:kto sie z tym obnosi ze pali i ze jest fajny jest ciotą i tyle;/ palisz bo lubisz kto ma wiedziec to wie ze palisz i pali z toba a obnoszenie sie z tym ze sie pali to tak jak w podstawówce ze palisz fajki;/ zenada i lamerstwo;/