wrecz zajebiscie, bo mam dosc juz tych pacanow pracujacych w allegro :/ ale jak dotychczas nie bylo dla nich zadnej konkurencji. nareszczie sie cos pojawilo:D
Nicki sa zajeta bo to system ogolnoswiatowy wiec nicki juz od dawna zajmuja niemcy, amerykanie i inni. A co do ebay'a to mi sie nie za bardzo podoba. Raz jakis czas temu kupilem od niemca amorka i tyle.
Wada jest malo intuicyjny interface i to ze nie weryfikuja userow. Nie ma jak na allegro opcji wysylki kodu do domu. Wiec userem moze zostac kazdy dupek i robic walki. Moim zdaniem ebay juz niebawem bedzie zmuszony to zmienic jak wszedl na polski rynek (smutne to ale prawdziwe)
Ciagle wierze ze ludzie sa z natury uczciwi ale czasem spotkac mozna jakiegos looozera
:-(
Plusem jest niepobieranie oplat za wystawianie aukcji w Polsce. Pewnie przez jakis czas aby zabrac klientow z Allegro.
i dobrze ze hujnia mam dosc gowniarzy na allegro co kupuja a pozniej nie placa ( bez obrazy nikogo sie nie czepiam ale swoje wiem ) zalozcie na matke ojca dziadka psa i po robocie...a pozniej sobie dane zmienicie jakw allegro rejestracja to w sumie pic na wode przynajmniej w wypadku allegro
tak ale juz trzeba kombinowac jak sie chce miec pelna aktywacje konta. Trzebaby z adresami kombinowac. A tu zakladasz konto i heja. Mysle ze bedzie wiecej walkow niz na allegro z tego powodu.
Dlatego wole kupowac od niemcow :-/ .