ZAGRAJ NAPRAWDE WARTO
ZAGRAJ NAPRAWDE WARTO
A wiec mowa o grze Nitto 1320, symulatorem wyscigów na 1/4 mili.
Mozna kupowac samochody ( zaczynasz z Hondą Civik ale mozna kupic m.in. Vipera, Supre, Lancera, Acure NSX i inne) można tez je tunignować ( dokupować podtlenek azotu, nowe felgi, zwiekszac moc silnika )
A co najwazniejsze gra jest za FREE !!!!!
Mozna ją sciągnąć z oficjalnej strony :
http://www.nitto1320.com
Zycze miłem zabawy :]
NIE PODAWAJCIE NIKOMU SWOJEGO HASŁA !! :D
Mozna kupowac samochody ( zaczynasz z Hondą Civik ale mozna kupic m.in. Vipera, Supre, Lancera, Acure NSX i inne) można tez je tunignować ( dokupować podtlenek azotu, nowe felgi, zwiekszac moc silnika )
A co najwazniejsze gra jest za FREE !!!!!
Mozna ją sciągnąć z oficjalnej strony :
http://www.nitto1320.com
Zycze miłem zabawy :]
NIE PODAWAJCIE NIKOMU SWOJEGO HASŁA !! :D
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
-
- Kontakt:
a wiec przed wyscigiem jak wybierasz klasie zawodów (amatorskie, pro class itp. ). załuzmy zewybierasz AMATORSKIE, i dajesz pełne zawody.i wyswietla ci sie okiento gdzie musisz wpisac okreslona liczbe ( któa bedziezalezecod brekauta ale o tym pózniej ) Uwazaj teraz JESLI WPISZESZ W TYM OKIENKU NP.15.90 TO MUSISZ MIEC CZAS POWYZEJ 15.90 A JESLI BEDZIESZ MIAŁ PONIZEJ 15.90 TO MASZ TEN SŁYNNY BREKAUT O OKTÓRY PYTASZ. ale rada pojedz na maxa i zobacz jaki bedziesz miał czas. ja myle zebys wpisał 15.55, ja z takim czasem zaczynałem. TAK biegi zmieniasz na strzałkach ( GÓRA BIEG WYZSZY DÓŁ BIEG NIZSZY )
jesli macie jakjies problemy to piszcie
jesli macie jakjies problemy to piszcie
a wiec co do loginu i hasła
jak włączysz gre wlewym dolnym rogu masz kask - naciskasz go
potem wpisujesz we wszystkie pola swoje dane I E-MAIL
potem nie wyłanczaj gry szybko wpadnij na swoją poczte wes KOD AKTYWUJĄCY wklej go do okienka w grze i juz powinno ci hulac
powodzenia
jak włączysz gre wlewym dolnym rogu masz kask - naciskasz go
potem wpisujesz we wszystkie pola swoje dane I E-MAIL
potem nie wyłanczaj gry szybko wpadnij na swoją poczte wes KOD AKTYWUJĄCY wklej go do okienka w grze i juz powinno ci hulac
powodzenia
-
- Kontakt: