Petycja - Legalizacja Ziola

matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

Zioło jest złe upalisz sie pujdziesz na rower i co?? przejedzie cie ciężarówka wioząca dostawe pościeli........
www.pinkbike.com/photo/1927184
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Aha, prosiłbym tylko o wypowiedzi osób które palą/paliły. Niepalący nie mają w tym temacie nic do powiedzenia. Jesteście za tym aby można było w Polsce legalnie kupować marihuanę?

P.S.: Moim zdaniem Niepalący, którzy nawet nigdy nie próbowali palić mają o tym tyle pojęcia co pani z mięsnego o serwisie hydraulików. Brak doświadczenia - brak wiedzy praktycznej (bo w teorii to nie tylko w dziedzinie narkotyków są spece...).
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
w.o.j.t.a.s
Kontakt:

Post autor: w.o.j.t.a.s »

hmm,,niewiem czy jest sens sie wypowiadac,ci co niepala to prawda,lepiej zeby niepisali nic,bo tylko powiekszaja swoja głupote!
Ja pale juz prawie 5 lat i jest mi ztym Ok,wiem ze niepowinny palic małolaty,bo to ich niby sprowadzi na zła droge,ale ja przeciez sam zaczynalem jako małolat,ale zmienila sie kwestia-pale z głową!..a niektorzy niepala madrze,,robia przypały ! I dlatego dostaja za swoje,jak np:jakies wypadki.Niektorzy palą żeby robić bydło i za wszelką cene zwrócic na siebie uwage,ja wole sobie zapalić i sie wylajtować,pomyslec o sprawach waznych dla mnie.A to czy to mi szkodzi czy nie,to unikam takich myśli,wole sie cieszyć zyciem puki jestem młody,a nie tak jak połowa z was ze w wieku 70 lat,bedziecie chodzic po lekarzach,bo ja nie!....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=525800
CIĘŻKOpracujABYstylMIEĆswój
da_weez
Kontakt:

Proszę, ktoś zrozumiał...
just gimme some weez
w.o.j.t.a.s
Kontakt:

... ;-)
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

nie! chyba was pop***** jak agenty po 10-12 lat zaczną cpac to na kogo oni wyjdą??
http://www.jokejoke.prv.pl/
da_weez
Kontakt:

A niech ćpają - skoro nie umieją znaleźć dystansu...
just gimme some weez
w.o.j.t.a.s
Kontakt:

niepoje**** niewiem do czego to...a jak chcesz to im zwróć uwage zeby niepalili !....bo ćpaja to ci co sobie ręce przekłuwają kozaku.
da_weez
Kontakt:

Ja i tak w sumie powinienem uznać pojedynek za przegrany. Frakcja Radia Maryja i TV Trwam przeywższa inne prądy myślenia o setki metrów. Wszystko co nie jest w ich zasadach, jest złe. Może kiedyś trafi się ktoś światy i otworzy tym ciemnym masom drogę do Św. Grala... Pozdro.
just gimme some weez
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

a mnie denerwuja wypowiedzi ludzi, ktorzy nie pala i sa przeciwni. Taka jest prawda, ze wszystko zalezy od ekipy z jaka spedzasz czas. Bo jezeli sa to biale rekawiczki i gwizdki to tez bym odradzal (palenie). ednak jesli sa to ludzie ktorych znasz od kilku lat, jest Ci z nimi ok, macie wspolne tematy i lubicie sie dobrze bawic, to zdecydowanie polecam. Uwaza ze palenie ziola jest o wiele mniej szkodliwe niz palenie papierosow - ktore niestety mnie wykanczaja i nie moge nic z tym zrobic. Od marihuany nie czuje sie w zaden sposob uzalezniony, a od fajek wrecz przeciwnie.

Pozdrawiam i jeszcze raz powtorze, niech zamkna papy Ci ktorzy nie palili a sa zdecydowanie przeciwni. dziekuje
gg# 1594401
QPA
Kontakt:

Re: Petycja - Legalizacja Ziola

Post autor: QPA »

eeeej men;/ jeden "joint blant skun" czy jak tam sobie chcesz zwac mówisz ze ma wiece szkodliwych substancji nic fajki? a czy masz pojecie ile stuffu jest w jedym joincie? z normalnych POLSKICH sposobów zajebało by sie tym kilka osób! bo tego w blancie jest naprawde duzo wiec nie ******* bo w polsce niestety nie stac ludzi na palenie blantów za bardzo wiec najprostszym sposobem jest szkło i zapalniczka i tu akurat jest duuuuuuzo nmniej szkodliwe niz fajki:/
www.ROMED.pl lamusy!
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

fajki dużo tańsze od palenia więc norma że szybiej uzalezniają ... dziś 1 dzień wakacji dla mnie :) i był czil ałt ;] nie czuje się wcale jak ćpun ...
http://karolek.free.fr/
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

a rastafarianizm? :| Trawa jest dla ludzi... opamietajcie sie troche... nie chcesz palic, nie pal, ale pozwol robic to innym jesli chca... :/ zapalilem raz w zyciu i co? Jestem narkomanem? ciagnie mnie do tego? zapale jeszcze, napewno, i co z tego?

to ma byc wolny swiat, gdzie kazdy robi co chce, ale bez przesady... nie mozna zabijac i lamac podstawowych zasad moralnosci :/ alkoholil wpada do domu i bije dzieci, sa problemy, wiem z doswiadczenia, a palacz? znacznie bardziej wole zobaczyc osobe spalona niz ZAJEBANA :-//
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
allied

Post autor: allied »

ziolo to gowno znam ludzi co przez palenie byli w monarze, dalej pala, codziennie po kilka razy - naprawde maja zajebiste zycie, a ci co zaczynaja palic zmierzaja wlasnie w ich kierunku
rzycje rzycje jest now-elo
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

ehhh allied paliłeś? wole spalonego widzieć a nie zajebanego ...
http://karolek.free.fr/
allied

Post autor: allied »

nie palilem
rzycje rzycje jest now-elo
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

panowie, nie mowmy ze baton jest zdrowszy od fajek bo czy komus fajki zrobily takie dziury w mozgu ze sie wyslowic nie umie i traci kontakt z rzeczywistoscia? nie! a joint tak! ja jestem za legalizacja bo moze i na poczatku sie na to duzo osob rzuci ale po pewnym czasie wszystko wroci do normy...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

MaxDamageDA pisze:I bardzo dobrze, moze chociaz niektorym sie odechce.

Wez wogole jak tacy ludzie wygladaja, mnie sie jaracze od razu kojarza z prymitywizmem, dzieckiem ulicy, syfem i ogolnie ze wszyzstkim najgorszym.

Dla mnie to takie nizsze stadium cpuna, beznadzieja
Nie zawsze tak jest ale to są tylko wyjątki potwierdzające regułę; mam identyczne skojarzenia, popieram,
poza tym nie chce zeby cpuny lazily legalnie po ulicach bo rozne jazdy maja ludzie po jaraniu a ja nie chciałbym pierdolnąć samochodem w jakiegoś zjaranego pojeba i ktory wyleci na ulice bo bedzie mial jakis ******** film i przez takiego kutasa stracić prawko albo i życie gnijąc w pierdlu ze świadomością że zabiłem człowieka który legalnie sie naćpał i przez takie ścierwo społeczne zmarować wszystko.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ChaRlie.FR pisze:ehhh allied paliłeś? wole spalonego widzieć a nie zajebanego ...
no to gratulacje...

sam czasem sie najebie (alkiem) ale gdybym miał wybierać to nie chciałbym widzieć ani jedneg ani drugiego.

Poza tym po co legalizować coś co i tak jest powszechne (niestety)
tak wam zbuntowane ziomboje zależy żeby palić legalnie obok Policji???
jeżeli ktoś jest brudasem blokowym to jak nie za jaranie dostanie od pał wpierdol za co innego...
taka prawda.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ