Jakie pedały wybrac do 300zł??

Casper
Kontakt:

Jakie pedały wybrac do 300zł??

Post autor: Casper »

Mam 300zł na pedały i mam dylemata jakie pedały wybrac. Zastanawam sie nad da Bomb SHIN GURU to te bez pinow i jezcze nad wychódzonym bratem SKINT-PEDAL !!! Jesli ten temat był to przepraszam!!! Wezcie doradzcie !!!
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

masz problem...kup NSa leg eaters terror za 240pln...swoją drogą to niewiem jak jezdzisz alle jak dla meni wyydac 300plna na pedały to duuzo:/ no chyba ze zapierniczasz w dh ale gdyby tak było to myslę ze miałbys pojęcie jakies o sprzęcie
lej na mÓr!!!!!!!!!
kkkk
Kontakt:

Post autor: kkkk »

ja mam vp-55 za 55zl i zajebiscie na nich jezdzi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=63988
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

dmr v8 za jakies 120 (w sumie to nie wiem ile teraz stoja:/) wystarczaja
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

huh... jak by zapierniczal w dh to by se spd kupil... a 300 zl na fri to kur ewsko duzo
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

oo skleiłem i się zrymowało...własnie pedały niemuszą być drogie żeby bły mocne do katowania... ja jeszcze niewidziałem pękniętego geja albo nawet złamanego np przy główce<lol> albo przy tylnym trójkącie:P
lej na mÓr!!!!!!!!!
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

ja jebie za 300zl to mozna pol roweru kupic :/ a nie pedaly :/ kup welgo za 65zl i reszte oddaj na dom dizecka gdize sie kasa bardozej przyda niz tobie :/
gg:3347295
SKibi
Kontakt:

Post autor: SKibi »

Jak byś chciał śmigać w DH to polecam SPD crancki Mallet C. Jak FR to pomyśl nad pedąłami na łożyskach maszynowych i od razu zapomnij o NS, DaBomb i tego typu wynalazkach. A tak poważnie to w SPD też się da śmigać FR i poważnie się nad tym zastanów. SPD dają dużo większe możliwości
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
Casper
Kontakt:

Skacze w dircie i streecie i 4crossie !!! Na rynku niema tak dozych pedałow jak te !!! szukam dozych pedałow bo miałem połamanego palca w stopie i jak beda małe to mnie ko**wsko bola stopy!! niewiem czy to wina butow czy co?? a NS leag Asters sa podobno małe!!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Qrwa wiedzialem ze tak bedzei.

Topic gdzie koles chec kupic cos wiecej niz jakies gowno za 50zl i juz wszyscy jada po co ci, na co ci, sa tansze. GOWNO go to obchodzi.

On chce drogie i pyta o drogie. Chce kupic raz a dobrze a nie jebac sie w tandete jak go na to stac.

Polecam moje NS leg eaters terror 05, uzytkuje dluugo i jestem z nich bardziej niz zadowolony. Super sprawa rowniez da bomby, ale nie te shin guru, tylko te drugie, z pinami.

Jesli maja zajebiscie wygladac i trzymac - LE Terror ( ta nazwa juz sama z siebie naklania do posiadania :D )

Jesli maja zajebiscie wygladac - shin guru/bmw - uzywke za 300 moze kupisz/ inne ich kopie

Jesli maja zajebiscie dzialac - Te drugie da bomby z pinami
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Casper
Kontakt:

MaxDamageDA pisze:Qrwa wiedzialem ze tak bedzei.

Topic gdzie koles chec kupic cos wiecej niz jakies gowno za 50zl i juz wszyscy jada po co ci, na co ci, sa tansze. GOWNO go to obchodzi.

On chce drogie i pyta o drogie. Chce kupic raz a dobrze a nie jebac sie w tandete jak go na to stac.

Polecam moje NS leg eaters terror 05, uzytkuje dluugo i jestem z nich bardziej niz zadowolony. Super sprawa rowniez da bomby, ale nie te shin guru, tylko te drugie, z pinami.

Jesli maja zajebiscie wygladac i trzymac - LE Terror ( ta nazwa juz sama z siebie naklania do posiadania :D )

Jesli maja zajebiscie wygladac - shin guru/bmw - uzywke za 300 moze kupisz/ inne ich kopie

Jesli maja zajebiscie dzialac - Te drugie da bomby z pinami
No własnie koles patrze konkretny jestes i myslisz tak jak ja!!! trzeba kupic raz a dobrze!!! ale ta wersja bez pinow to az tak sie buty na nich slizgaja??
MaxDamageDA
Kontakt:

Na suchym sa zajebiste, ale jak tam sie napcha blota , to but ci sie po tym slizga. Jeszcze zalezy w jakich butach jezdzisz. Ja mam dosc twarde podeszwy, pod piny.

Moze w jakichs kauczukopodobnych miekkich podeszwach byloby dobrze. Ale mysle ze mimo iz wygladaja super to lepiej lyknac leg eatersy terror :)

A dla buntownikow, wiem ze mozna kupic dobre geje taniej, ale po co... Jak mozna zaszalec i miec cos bardziej niz tylko fajne.
Casper
Kontakt:

Terrory kumpel mowił ze sa małe !!! a smigam w odidosach:P:P!!! jak to jezcze zobaczysz to podaj wielkosc tych leag asters!! długosc i szerokosc!!!
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

nie wiem gdzie je teraz dostaniesz ale kupuj FUNN SOLJAM VIPERS 199zl sa chyba najwieksze na rynku. przedstawicielem na polske jest AR-MAR
CZEKODZEM!!! :]:]:]
MaxDamageDA
Kontakt:

Vipery nie sa najwieksze. Da bomby sa wieksze.

Leg itersy 90x90mm x 16pinow per side x bardzo gruba oska :)

Styx.
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

MaxDamageDA pisze:...ale po co... Jak mozna zaszalec i miec cos bardziej niz tylko fajne.

hehehe... b.k. ... ludzi nie stac na kupienie sobie detki, a ten mowi o szaleniu za 300zl... k u r w a m a c...
thugrider@wp.pl
kiwibiker
Kontakt:

Post autor: kiwibiker »

Jak bola cie stopy, to zainwestuj w buty rowerowe z półsztywną podeszwą, takie jak się używa do platformowych SPD.
Gathered on a field of clouds
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Akurat w geje to warto zainwestować, koniecznie na maszynach. Wszystkie pedały na kulkach do 100zł można zajeździć w jeden sezon. Myśle, że Leg Eaters 05 są teraz najlepszymi na rynku.
DRAGSTA
Kontakt:

Post autor: DRAGSTA »

kup NSa leg eaters terror za 240pln, mój kumpel ma i mówi ze wymiatają, exstra trzymanie + exstr wugląd
jedzziem
ODPOWIEDZ