Leader Fox
Leader Fox
Mam od niedawna ramkę dualową Leader Fox Dragstar i coś dziwnego się z nią dzieje bo "skręca ją". Główka jest pod innym kątem niż oś pionowa koła (różnica mniej więcej 5-7 stopni). Jest to zielona rama. Wskazuje na ten fakt ponieważ kilka miesięcy temu kilka osób pisało że właśnie z serią zielonych ram LEADER FOX DRAGSTAR były problemy tzn. łamały się przy supporcie, główki odpadały i rura podsiodłowa się gięła (czy coś takiego). Wtedy myśłałem że to nieprawda dlatego się na taką ramę zdecydowałem. Teraz widzę że to była zła decyzja. Czy taka sytuacja podlega reklamacji biorąc pod uwagę fakt że ważę 62kg i jeździłem na niej w sumie 7 razy (ok.300km) po lesistym terenie? Ludzie!!!!!! Nie kupujcie nigdy takiej ramy!!!
Czekam na uwagi na ten temat
Pozdrawiam, eXCes.
P.S. Mojemu kumplowi, który ma taką ramę tylko że czerwoną, haki pękają. Może to jest wada czerwonych???
Czekam na uwagi na ten temat
Pozdrawiam, eXCes.
P.S. Mojemu kumplowi, który ma taką ramę tylko że czerwoną, haki pękają. Może to jest wada czerwonych???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam zielonego 04 i nie nażekam na niego. Jedyna na co mogę nażekac to jest lakier do dupy. I nie widziałem jeszcze draga z połamaną główką, czy wygiątą rurą podsiodłową. RAz widzialem jak pękł przy piwocie i to było wszytko co szłyszałem o połamanych dragach. A swojego draga wcale nie oszczędzam.
Dam dupy za gar zimnej zupy....