Minitou stance static vs mozo soul x
-
- Kontakt:
ja bym bral mozo bo stance sie psuja a te nowe mozo na 2005 rok wygladaja bosko :) (www.rowerowy.com)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
kupujesz dla wygladu? manitou ma 2 lata gwary i budowe prosta jak cep, wiec mozna z niego zrobic wszystko
nigdy nie spotkalem sie z mozo ktory dobrze pracuje,stance mam od jakiegos czasu i po wymianie oleju chodzi naprawde super, sugerujecie sie moim podpisem,ale nie swojego stance sprzedaje,a kolegi ktory na rok jedzie do irlandi i potrzebuje kasy,ja ze swojego jestes zadowolony
nigdy nie spotkalem sie z mozo ktory dobrze pracuje,stance mam od jakiegos czasu i po wymianie oleju chodzi naprawde super, sugerujecie sie moim podpisem,ale nie swojego stance sprzedaje,a kolegi ktory na rok jedzie do irlandi i potrzebuje kasy,ja ze swojego jestes zadowolony
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
:-D!!! Biore jak cos to minita!! Musze jeszcze troche kasy dozbierac i bedzie gites!! Tylko bez qr 20 bo mam juz piasty zwykle, chyba ze bym opylił przednia i kupił sobie na qr20... dzieki za wszystkie porady. starego kolega mieszka w kanadzie, moze by mi wyslal jakos manita z tamtad, moze by wyszlo taniej...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Też nad nim myślałem bo jedyna rzecz jaka mi przeszkadzała to była ta regulacja w której skok spadało 1cm ale w 05 to poprawili i hula gitez :] Chociaz myslałem tez nad DJem 05 100mm też jest pancerny no i ten wygląd :P Bo mam meride UMF i o jeździe na 140mm moge zapomnieć :P
Bo chopperów nie lubie i główka jest krótka co może spowodować "trach" :]
No i ten wygląd DJ'a :P Opłaca sie kupować soula i nie wykorzystywac skoku?
A co ewentualnie myślicie o porównaniu tego z tymi Stancami ???
Dzieki za ODP i sorki za mały offtopic
PoZdRo!!!
Bo chopperów nie lubie i główka jest krótka co może spowodować "trach" :]
No i ten wygląd DJ'a :P Opłaca sie kupować soula i nie wykorzystywac skoku?
A co ewentualnie myślicie o porównaniu tego z tymi Stancami ???
Dzieki za ODP i sorki za mały offtopic
PoZdRo!!!
<(=Ride or die=)>