bmx ??
bmx ??
zastanawiam sie pomiedzy bmx a jakims normalnym rowerkiem do dj. kazda opcja ma swoje plusy i minusy. jakie macie zdanie o tym? co wybrac wg Was ??
-
- Kontakt:
Kazdy z was pierdoli farmazony ze MTB jest drozszy od BMX .... Kurwa wkurwia mnie to .... BMX moze byc droższy i to duzo od takiego np nie wiem typowego Dirtowego MTB ..... jak kupisz rame BMX nowke sztuke za 400 PLN ... to niech ktorys z was sie do mnie odezwie ... kazda rama jest warta ponad 1000 PLN i to nie jest rzadne gowno .... Wyjedzie mniej niz 1000 PLN wtedy gdy zamowisz sobie ramke ze stanów ... wiec nie pierdolcie farmazonów ze BMX jest tanszy .... bo moge wam setki rzeczy wymienic co czesci MTB wymiekna jak ***** w czasie okresu .... sorka to moja opinnia ....
-
- Kontakt:
co ty sasiad **********. dobry rower dirtowy chodzi w granicach 7-10 tys a X za 10tys to raczej marnie wyrwac (w polsce szczegolnie). czesci u nas sa cholernie drogie i zeby miec naprawde dobry rower to trzeba srac pieniedzmi.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
Stelmach -> Hmm... Dobra ramke do X'a można znaleźć już za 700 złoty. Swojego czasu na www.bmxforever.pl była rama Eastern Bikes Element - bardzo dobra. To, że teraz w tym sklepiem mają na stronie tylko ramy We The People profesjonalnych zawodników, to nie świadczy o tym, że każda rama kosztuje od 1000 złoty w zwyż. :) Spróbuj znaleźć ramę jakiegoś zawodnika MTB do około 1000 złoty (tylko nie pisz o Spacemanie i Authorze A-Gangu, Prokop też odpada :P).
A co do tematu to wybierz co ci bardziej pasuje, czy chcesz tylko skakać na hopach i jeździć po ulicy, czy ciągnie cię do latania po lesie i tym podobnych zabaw. :)
Wszystko zależy od ciebie. :]
A co do tematu to wybierz co ci bardziej pasuje, czy chcesz tylko skakać na hopach i jeździć po ulicy, czy ciągnie cię do latania po lesie i tym podobnych zabaw. :)
Wszystko zależy od ciebie. :]
bmx.........Stelmach jak sobie skladasz po czesciach to moze...ale jak wezmiesz najlepsze czesci do gurala to i tak gural bedzie droszy,fajne bmx seryjen chodza po 1200-1600 zl nowe, hmm jak na moje oko to masz za to jakis lipny amortyzator do gurala.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
-
- Kontakt: