Polskie foty na pinkbike :(
Polskie foty na pinkbike :(
Witajcie, już od dłuższego czasu przeglądam sobie fotki na pinkbike'u i zaóważyłem, że Polacy wlepiają tam full bezsensownych fot... Nie chodzi o to, że jeżeli ktoś się uczy i skacze coś mniejszego to spoko, ale niech nie wkleja tysiąca różnych fot z tej miejscówki tylko niech wybierze najlepszą z nich :) Chciałbym zaóważyć również, że znajduje się tam kategoria Trials/Street Riding , więc po kita wlepiacie miliony fot np jak ktoś jedzie na wheelim, robi bunnyego, manuala do kategorii Freeriding/DH Riding ??? Ja tu sobie chce pooglądać jakieś foty a co widze..... albo foty jak sobie gadacie albo coś, rozumiem że chcecie zapamiętać te wspaniałe chwile, ale czy musicie się nimi dzielić z nami?? Rozumiem, że teraz mnie ludzie zjadą, więc czekam :D
Pozdro ide na bika, potem oblookam :)
Pozdro ide na bika, potem oblookam :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
Drachim.....noo.........troche ich tam jest :p
Wojtazx15....masz rację, też chciałem sobie pooglądać, to albo jest po 32453463541 fot tego samego roweru, ale z różnych ujęć, albo są jakieś inne przedstawijące niewaidomo co :/, ale wkońcu każdy chce coś mieś tam od siebie :p
Wojtazx15....masz rację, też chciałem sobie pooglądać, to albo jest po 32453463541 fot tego samego roweru, ale z różnych ujęć, albo są jakieś inne przedstawijące niewaidomo co :/, ale wkońcu każdy chce coś mieś tam od siebie :p
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
prawda jest taka, ze polacy wlepiaja tam duzo fot, bo chca pokazac czego oni nie potrafia. owszem, czasem znajdzie sie cos ok, ale wieksozsc to jakies glupoty jak ktos skacze na 1-metrowym stoliku i nic nie robi. rozumiem ze kazdy sie uczy itd, ale po cholere inni maja patrzec jak sie uczy. zauwazcie ze nie pokazuja sie tam zdjecia wklejane prze prosow...
prawda zawsze boli:( Wojtazx15 zgadzam sie ze cześć foty jest naprawde bez sensu no ale co zrobisz:| sam do niedawna tez tak chciałem robic, wkleić jak najwieksza ilośc fot zeby mnie zobaczyli:/ ale mi przeszło i teraz mam w dupie czy ktoś wie co robie na biku czy nie! moze za prawe lat to sie zmieni
pozdro
pozdro
czesto jest tak ze ktos chce komous fotki przeslac do wrzuca na pinkbike bo tak najlatwiej i najszybciej , bo naprzyklad poczta sie spiepszy i 3fotki ci 10min wyslyla . ale czesto tez wrzucaja syfne fotki zeby pokazac jak skacze z 30cm...
a to link do bardzo wypasionej galerii pewnego bajkera : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... earch+Text
pozdrawiam
a to link do bardzo wypasionej galerii pewnego bajkera : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... earch+Text
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Wojtek dlaczego piszesz "więc po kita wlepiacie miliony fot np jak" napisz "wlepiają", a Ty sie z pretensjami do całego narodu zwracasz. Każdy wkleja to co chce i gdzie chce i tego nie zmieniesz, a że Polacy akurat popełniają najwięcej takich błędów to trudno. Głupie to i denerwująe ale nic nie zrobisz. Możesz jedynie zrobić to co mówi Xprot wchodzić na inne galerie..