STINKY jak sie na tym jeździ .

Boobs
Kontakt:

STINKY jak sie na tym jeździ .

Post autor: Boobs »

No jak w topicu :] jak sie na tym jeździ .Co do hardcoru to jest oczywiste . Jakby użytkownicy tego rowerka ew . innych podobnych freridówek mogli się wypowiedzieć na temat odczóć z jazdy tak powiedzmy 70 km bez odrywania od ziemi . Dzieki .
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

zajebisty sprzet ale nie z 04
myniu
Kontakt:

Post autor: myniu »

Stinky jest po prostu zajebiste!1,5 mies temu kupiłem i chodzi jak marzenie.Robisz co chcesz i jezdzisz gdzie chcesz i ciagle Ci mało.Drop Off na sztywna os jest zajebisty chociaz niektorzy narzekaja ze lichy.Musiałem go troche podpompowac bo był za miękki, ale to zalezy od preferencji.Ogolnie wypasik sprzet oczywiscie mowa o modelu 2005.
mimmo
Kontakt:

Post autor: mimmo »

na duperele w sam raz lae praktycznie na każdym zjeździe i ciekawszej trasce "brakuje" moim zdaniem za dużó to kosztuje - za tą cenę dało by sie złozyć konkretniejszy sprzęt - ale to ty decydujesz o stylu jazdy i moze ci odpowiadać taki rowerek - ale ogólnie rzecz biorąc dla mnie zostanie w kategorii LEKKI FRIRIDE
.: mimmo :.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A moim zdaniem rowerek nada sie i do katowania, tyle ze musisz naprawde dobrze jedzic czyt. umiesz tlumic ladowania, nie walicz niedolotow, nie spadasz na plaskie, nie spadasz krzywo. Wtedy ramka bedzie ci sluzyc bardzo dlugo, lekko przymulona praca nie bedzie ci przeszkadzac i ogolnie bedziesz bardzo zadowolony. Nowy stinky pracuje calkiem fajnie i bardzo mi sie ta ramka podoba. Ma zajebista geo. Bardzo dobrze ze kona robi je teraz mniejsze, bo wieksze ani nei wygladaja, ani dobrze sie na nich nie jezdzi.

W sumie nabrac techniki... wrzucic w toto jakiegos 888 , i masz zajebisty rowerek na ktorym zrobisz wszystko co ci do bani przyjdzie poza 10m dropami... ale z takich lata sie rzadziej niz normalnie jezdzi, wiec mysle ze wybor bardzo dobry. Sam chcialbym miec taki drugi rower tylko na przod wrzucilbym monsta 02, albo super t.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

mam model 04 , jedynym duzym minusem jest drop off triple 04, pozatym skatowalem ostatnio lozyska, 44pln kosztowaly mnie 4 nowe do bananow, rower jest wart swojej ceny, ale tak jak Max napisal - jest to raczej sprzet dla ludzi ktorzy juz potrafia jezdzic, skaknie dropow na plaskie wysokosci ok 2m nie sluzy mu
Local Swinga-Swinga
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

Dołaczam sie do przedmówców, mam śmierdziela 04 i jest to spoko rowerek, zwrotny, nie za ciężki, pozjeżdżać sie da choć to maszynka nie do DH.. fakt że staram sie go oszczedzać bo mam słabe umiejętności, i jak nie jestem pewien to nie walę na siłe róznych miejscówek, dlaeto nie zaliczam jakiś drastycznych niedolotów.. ale za to rowerek odpłaca mi sie bezawaryjną na razie pracą a na wieksze rzeczy bedzie czas kiedy podszkole technike:) Do tego stopnia polubiłem ten rowerek i tak dobrze mi sie na nimjeździ że mimo złożenia kozy do miasta na dłuższe dystanse i tak bujam się śmierdzielem:D bo na siłe to i podjeżdżać sie da:) tak jak pisał Stinky kiepski jest Drop off 04 ale cała resztę polecam, miluśki rowerek... polubisz gnoja:)
Pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

A z tym Super T to Max odkrył moje marzenia:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Ja teraz zaczynam moja przygode z Freeridem i mam zamiar zakupic w najblizszym czasie stinkiego 05 . uwazam ze jest to wyjebana maszynka tylko troche kosztuje, ale mysle ze oprócz tego Droppa jest wart swojej ceny i mysle ze odkryje na nim moje umiejetnosci
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Boobs
Kontakt:

w zasadie poszukuje jakiejs podobnej freeridowki . Stinky jest troche przydroga , ale popularna to sie o nia spytalem . interesuje mnie najbardziej

http://velomir.ru/cgi-bin/mainpage.pl?& ... =0&id=5175

bo 4k zl to fajna cena całkiem mi sie wydaje . A jak sie na takich stinkaczowatych rowerkach jezdzi jakies dłuższe traski ? Bo jednak zadek terz bede chcial powozic . Dzieki za odpowiedzi .
Qube
Kontakt:

fajny rowerek ile kosztuje w linku??
Boobs
Kontakt:

Wychodzi jakieś

Kwota 34412.00 RUB - Rosja
Przelicznik 0.1167
Wynik 4015.88 PLN - Polska

Czyli całkiem nieźle :] tylko trza by to jeszcze przywieźć . Acha i jaki rozmiar rowerku do freeride na 180 cm ? Zeby jeździć a nie tylko skakać 18 ?
Qube
Kontakt:

no duzy rozmiar mi sciagaja stinkacza 17 czyli najwiekszego bo mam 190 :D
ed3ride
Kontakt:

Post autor: ed3ride »

ja mam 17 i 176cm i moim zdaniem jest idealnie rowerek ogolnie spx jedynie kola sa slabe tzn piasty bo obrecze nawet sie trzymaja no i jeszcze amor ;]
Qube
Kontakt:

ed3ride a powiedz mi czy warto tego bike kupic tylko szczerze bo mam go na celowniku za 2 tyg
ed3ride
Kontakt:

Post autor: ed3ride »

tzn ja nie widze innego bika oprocz tego dla mnie jest wypas ;D jeszcze jakbys amory wyminil to bylby miodzio mowie o 04 bo ogolnie prwie nic mi sie w nim nie zdupilo oprocz luzow na supporcie ale na gwarze mi to zrobili no i oske w piascie poalmalem no i teraz druga jzu jest krzywa tak ze mi tarcza wypilowala 1mm otwor w hamplu ale jutro powiniem miec juz nowe koleczko nareszcie
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

MaxDamageDA co ty mowisz ze nie zaliczysz dropa 10m? kona kicajowa i markowa z zabrza zaliczyly wczoraj na masie dropy 8m

mi sie rowerk wyjebiscie podoba:)
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

O co wogole chodzi z tym DO triple?? Nie posiadam takiego ale chciałbym wiedzieć co się z nim dzieje ze go tak wszsycy bluzgają, dzięki:P
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

bo zabrzańskie konisacze sa specyficzne ;) lataja i dropy i dirty ;)

jak dla mnie, stinkacz to bardzo fajna maszynka do fr tylko troche przydroga :/
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
ODPOWIEDZ