STINKY jak sie na tym jeździ .
AlbiN otóz chozi ło to że koleś jak dla mnie jest za mało sztywny.. mowa o tym co był w śmierdzielu 04, przy dużych pedkościach na zjeździe i gwałtownym hamowaniu w zakręcie płynie sobie na bok.. pozatym łapie loozy... mój jeszcze nie ale widziałem kilka z loozami.... choć z drugiej strony miałem dwie czołowki z drzewem, jedna przy około 40km/h i nic mu sie nie stało:) ochraniacz popękał na nodze a Drop Off cały... ale ogólnie mógłby byc lepszy....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
stinky jest super - dopiero zaczynam przygode z tego typu bikami i juz zauwazam pewne niebezpieczenstwa ze Smierdziuchem zwiazane
rowerek ten popycha do robienia rzeczy, ktorych bys nigdy wczesniej nie zrobil - geo daje duza pewnosc i nadrabia braki w technice.
drop off - spisuje sie dopiero przy dropach - nie jest to wystarczajaco skomplikowany widelczyk zeby nim na przyklad uderzac w DH - nie wybiera malych nierownosci bo jest twardy jak sam skur**** - jak niedopompujesz - pracuje lepiej ale latwo go dobic...
warto poszukac na necie opinii - Stinky 04 mial bardzo dobre recenzje wiec prosze mi tu naszego cuda nie bluzgac :)
pozdrawiam
rowerek ten popycha do robienia rzeczy, ktorych bys nigdy wczesniej nie zrobil - geo daje duza pewnosc i nadrabia braki w technice.
drop off - spisuje sie dopiero przy dropach - nie jest to wystarczajaco skomplikowany widelczyk zeby nim na przyklad uderzac w DH - nie wybiera malych nierownosci bo jest twardy jak sam skur**** - jak niedopompujesz - pracuje lepiej ale latwo go dobic...
warto poszukac na necie opinii - Stinky 04 mial bardzo dobre recenzje wiec prosze mi tu naszego cuda nie bluzgac :)
pozdrawiam
oh yeeeeaaaa - jest juz bike
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=413870
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=413870
-
- Kontakt:
To nie ma wytrzymac jednego ladowania tylko najlepiej kilka sezonow...
A drop dla mnie cos takiego jak latal bender w nwd 2 a nie kladka i skok w dal.
Oczywiscie nie mowie ze to jest latwe czy cienkie, respect dla obu panow!
Zreszta nie mozna w metrach podawac dropowalnosci roweru ( sic! ) , po prostu jak ktos dobrze zajebie to kona polegnie, poleca sruby. I tyle.
A drop dla mnie cos takiego jak latal bender w nwd 2 a nie kladka i skok w dal.
Oczywiscie nie mowie ze to jest latwe czy cienkie, respect dla obu panow!
Zreszta nie mozna w metrach podawac dropowalnosci roweru ( sic! ) , po prostu jak ktos dobrze zajebie to kona polegnie, poleca sruby. I tyle.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
na hopy fulem bym nie radził. chyba że bardziej płaskie. ja na stinkaczu próbowałem hope dirtową skoczyć i wleciałem w dziure:D w dh troche go katowałem i do tego nie jest najlepszy ale do freeridu fajna maszynka. ale polecam wyrwać samą ramę i dokupić do niego fajniejszy osprzęt niż ten który daje kona