Egzamin gimnazjalny 2005
Egzamin gimnazjalny 2005
Wiem ze taki temat juz jest ale mnie chodzi o odpwoedzi do tego głównego testu. Niektórzy mówią że ktoś to w internecie opublikował, ale ja niemogę trego nigdzie znaleźć. Miał bym wielką prośbe jak by ktoś mógł też poszukać i jak by coś znalazł to niech da znać. Moje gg 4977807
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Ja też szukałem,ale jak zwykle okazało sie,że to zwykła plota,zaawsze lepiej licz na siebie a nie na innych,ten test jjest na myslenie i na czytanie,jak powoli i spokojnie bedziesz czytał zadania pojdzie ci dobrze,ja sie troche poduczyłem,ale zobaczymy jak to bedzie jutro i pojutrze na tescie.Powodzenia wszyzstkim piszącym życzę(tylko nie dziekować żeby nie zapeszyc).POZDRO
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
ja tez piusze i troche sie stresuje mata bo polok to luzik!:) Ameoeb masz racje ale nie pogardzil bym odpowiedzialmi:DDDDDDDD i chyba nie ja jeden
powodzenia:)
acha i jak komus bedzie sprawdzal testy moj facet z poloka to ma sie zajebiscie ... zycze wam zeby to on sprawdzal wam te testy bo toi spoko ziom:D nawet jak masz zle to i tak ci naciagnie... najlepszy nauczyciel w budzie ale nie zycze waz zebyscie trafili na moja babke zmaty bo bedziecie miely przeeejebane:D
powodzenia:)
acha i jak komus bedzie sprawdzal testy moj facet z poloka to ma sie zajebiscie ... zycze wam zeby to on sprawdzal wam te testy bo toi spoko ziom:D nawet jak masz zle to i tak ci naciagnie... najlepszy nauczyciel w budzie ale nie zycze waz zebyscie trafili na moja babke zmaty bo bedziecie miely przeeejebane:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
a ja się zbijam z naszych "dziweczyn", bo wyglądały dzisaj, jakby im cała familia wymarła <lol> :p Rosa, tak jest, że wszelkie niepewności powinno sie rozpatrywać na korzyść ucznia, ale i tak git, że macie spoko gościa :) nasza polonistka mówi, ze nam popodwyża o max pół oceny w górę oczywiście, ale jeszcze zobaczymy jak to będzie.....jakby co wiemy gdzie mieszka <ogień> :p A ja wolę matme, na polski troche sram żarem, bo niewiem co będziemy pisać, ale generalnie jak miałbym sie odwołac do jakichś postaci literackich to I'm dead :p
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Jak ktoś jednak znajdzie te odpowiedzi to niech da znać moje gg:7728305 a e-mail drformat@o2.pl
z góry thx.
z góry thx.
www.egzaminy2005.prv.pl - jest tylko temat rozprawki, ale zawsze. Powodzenia chłopcy i dziewczęta ! 99/100 :) Żeby było zadanie o rowerzyście. Z jaką V ma najechać na hopkę ?
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt:
http://www.kusmierski.boo.pl/egzamin/ - tamten link nie działa dobrze ze rano sobie skopiowałem na dysk bo teraz pewnie za duże obciążenie serwa...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
No wiec raczej na 10000000000% ten temat to sciema, bo gimnazjum nie obejmuje takiego materialu, a okres pozytywizmu i romantyzmu to jest dopiero porzadnie omawiany w LO a Norwid ?? muahahaha w gim jest chyba tylko powiedziane ze norwid jest, jestem na 100% przekonany ze tego termatu miec nie bedziecie, po prostu jest za trudny.
a jesli to prawda to szczerze wam wspolczuje, bo 1,5str to nie wystarczy na wymyslenie czegos konkretnego, a ci z OKE powinni puknac sie tak sowicie w glace, zanim zastanowia sie CO potencjalny gimnazjalista ma w szkole na polskim. na
a jesli to prawda to szczerze wam wspolczuje, bo 1,5str to nie wystarczy na wymyslenie czegos konkretnego, a ci z OKE powinni puknac sie tak sowicie w glace, zanim zastanowia sie CO potencjalny gimnazjalista ma w szkole na polskim. na
ten koleś pode mną to ***** :D:D