Yo! Mam pytanko czy wg was a gang p.m nadaje sie do dirtu i dualu??? W necie czytalem ze glownie jest przeznaczony do trailu. Czekam na odpowiedzi od ludzi ktorzy a gagnagami bawia sie w dirt i dual. pozdro
hehe :P no wlasnie chce zrobic na tej ramie maszyne glownie do dirt jumpingu :D tylko mam malo kasy i bede mogl przeznaczyc na to gora 1600 ;( Szczerze mowiac to wolalbym jakas kone np. stuff ale strasznie ciezko trafic, Ale co tam u mnie na "wsi" jeszcze nie ma a ganga, tylko same kony, bede 1 :D hehe
A-gang do wszystkiego jest :P
Kona Stuff to syf, lamia sie :/ A czy ktos widzial polamanego a-ganga? :D
Rama wypasiona i tyle :D
A z innej beczki: wsadzal ktos do aganga dwupolke typu boxxer, czy kat glowki raczej na to nie pozwala?
Pozdrawiam
Thx, za wasze posty! :D jak ktos ma niech da link do swojego bike na a gangu. A tak wogole ile byscie dali na max za: ramke a gang pm 14' z 04r. + stery fsa + sztyce fsa + zacisk + pakiet shimano (nie wiem co wchodzi w sklad tego paketu). PozDRo
zajebisty, lekki, nic dodać nic ująć ;)
mam z roku 2004 i jest git, jeżdże na torze do dualu, dirtach i stadionie dla bmx'ów i rama wytrzymuje
kupuj z 2005 bo są poziome haki i kupuj używaną bo nie warto tyle kasy płacić :P
Wlasnie mam mozliwosc kupienia z 04r. dla mnie wzupelnosci styknie, dopiero co bede zaczynal przygote z bikem :D ciekawy jestem czy bede mial blokade na dircie, pewnie jakas bedzie ale uda sie ja zwalczyc ;)
Kat nie mow tak.... Jeden taki frajerek z mojego miasta polamal A-Ganga pod glowka... Ale on nie potrafi ladowac wiec to normalne... A co do tematu to bierz Gangstera i nie pozalujesz :)
w.o.j.t.a.s mam pytanko, ja mam z tyłu 26' i opone 2.2 no i mam napinacza z truvativa tego z 2 rolkami i wydaje mi się że jak dam szerszą oponę ponad 2.3 to mi będzie chaczyć o ramiona z napinacza :( a chciałem 2.5. Jak myślisz da się tak go ustawić żeby nie chaczyło ale żeby też dobrze napinał???
A tak ogólnie ja mam P.M. z 2004 i naprawdę jest wypasiony, foto w podpisie. A moją pierwszą taką, że tak powiem dirtową hopę z ogromnym moim strachem pokonałem lajtową na tej ramce. Dobrze się na niej lata;]