Ale jeszcze ba5rzdo podobala mi sie ekipa na hopach co robili xupy, table i pelno tego... zabawa przednia ale jeden robil np. np. x-up one food :). Fajny fajny :). Gratulejszyn :)
Łysy udostpenij film z dropem Kicaja :D.
Jutro postaram sie zarzucic kilka filmow [musze poszukac jakiegos dzialajacego ftp :P].
Dudi: Fotki bardzo fajne :).
Hehehe ma ktos film jak ja lecialem z 7 ?czerwony Drag + Boxxer :D chetnie zobacze
a tak mowiac zajebista "impreza" spoko ludzie dobra organizajca thx dropiki fajne :D:D:D ;];] pozdro
dzisaj przeszedłem samego siebei zajebałem takiego lota do tej dziury ze sam sie zdziwiłem 8 m napewno było:D:D wogule masa była przezajebista musze czesciej wybierac sie do was pozdro dla frupla który nas przyjął bardzo git:D:D:
a własnie moze ma ktos film jak leciałem z dropa do dziury dragstar pomalowany na jasno zielono czarne spodnie biały full face jak ktos ma to gg:2969169
Nie wiem ale bardzo daleko tego duzego dropa walnal... chlopak na takim biku co mial shermana z przodu jakiegos i... rame fulla (jakiegos mongosa czy cos)...
Nie pamietam dokladnie configu :).. ale w powietrzuc os krzyczal w stylu "O mamo !!"... Przypalowo :]
grubciu pisze:dzisaj przeszedłem samego siebei zajebałem takiego lota do tej dziury ze sam sie zdziwiłem 8 m napewno było:D:D wogule masa była przezajebista musze czesciej wybierac sie do was pozdro dla frupla który nas przyjął bardzo git:D:D:
sprawdz u mnie ostatnie filmiki bo nakrecilem 2 skoki a z 3 skokow mam foty moze akurat Twoj nakrecilem :-) http://www.djstudio.pl/dudi/
jaaa pieeeeerdoooollleee...... mnie tam nie było... a miałem jechac... sector qwa miałeś wpasc po mnie rano... bo jak widac nie mozna polegac na rodzicach... prosze zeby mnie obudzili po ciezkiej nocy poza domem a sie okazje ze soe obudzięłm sam ale o 11:/.. no nic czekam na powtorke a wtedy na 100% sie zjawie:):)
Tu macie kilka glownie z gliwic ekipa i nie za duzo tego ale bedzie wiecej jak wruci kumpel z pracy ;]
Mamy jeszcze z analogowaej kamery pare ale to bez dzwieku i jakosc jakas taka,a na taka jaksoc duzo zajmuje...jak sie uprzeciez totez wrzuce:P