najlepiej pomaluj na taki, jaki odpowiada kolezance sasiadki brata twojego sasiada od strony stryja siostry ciotecznej syna corki brata jej mamy
a tak na serio, trzymam sie swojej wersji, pomaluj na przezroczysty (na przeswitujacy) to nie bedzie dawac po galach i drechy cie nie ujebia za oczojebny zielony
daj foty rowera to sie pomysli, jaki masz sprzet itp i jak sie kolor bedzie komponował z reszta (amor, korba, obrecze itp )
malowanie aerografem ok 200zł ? moze na to sie skusisz??
no kolor to biały ? zołty ? czarny :]
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
a nie lepiej sprejem za 10 zl z drewniaka, zdejmujesz rame, na gazete i malujesz.. no zmatowiec by sie tez przydalo, ale papier scierny to ile moze kosztowac... szablony tez mozesz wyciac, przylozyc i malujesz...
Pomaluj na różowo...taki niezaoczojebny..jak ma np. Qpa w swojej ramce home made:D sam niedługo piaskuje rame i będe malował...może na różowo zobaczymy...u lakiernika pożądny lakier 80-100pln a wypiaskowanie to niewiem mam za free
a ja mam taki pomysł (dzisiaj na neigo wpadłem na popijawie) mianowicie: pomalować rame na brązowy (taki jaki ma butelka piwa) i na to ponaklejać etykiety z browarów (dzisiaj miałem z 20 ale ktoś mi zajebał ;/) i na te naklejki i lakier dać jeszcze coś aby to nie zeszło po 2 dniach (bo ja wiem, jakis lakier bezbarwny ?) jak myślicie za ile i gdzie mogliby mi to zrobić ?? =]