Czy warto Mieć zbroje?
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
Czy warto Mieć zbroje?
Ponieważ zbliżają sie moje urodziny wielkimi krokami rodzina zaproponowała mi prezent jakim była by zbroj. Moje pytanie brzmi czy wrto abym miał zbroje co prawda wiem że liczy sie bezpieczeństwo itp. Skacze na dirtach do tego street, a w zawodach 4 crosowych jeszcze nie startowałem, tak samo jak w DH. CO prawda mialem raz uszkodzony kręgosłup po glebie na hopie ale to było rok temu. Więc czy warto wydawać tyle kasy na zbroje. Chociaż wiem że z drugiej strony taka okazja się nie powtórzy.
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
Bierz jak daja , zbroja swietna rzecz , sam teraz sie zaopatrzam w jakas z sixsixonea. Szczegolnie wazny jest zółw na krekosłup, am tez mialem na hopie uraz kregoslupa i z tego powodu głównie kupuje zbroje, zreszta jak masz zbroje to czujesz sie o wiele pewniej niz bez i bezpieczniej, ja bym bral
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bierz zbroje!
Ja wiecznie laduje kase w rower... za kazdym razem cos wyskakuje i co? I mam fajny rower i ani kawalka ochraniacza... Kask na szczescie lyknalem i to tylko dzieki uprzejmosci chlopakow z grbf za 150zl :)
Bardzo chcialbym miec zbrojke i porzadne ochraniacze, dobra sprawa. Komfort psychyczny i fizyczny :)
Ja wiecznie laduje kase w rower... za kazdym razem cos wyskakuje i co? I mam fajny rower i ani kawalka ochraniacza... Kask na szczescie lyknalem i to tylko dzieki uprzejmosci chlopakow z grbf za 150zl :)
Bardzo chcialbym miec zbrojke i porzadne ochraniacze, dobra sprawa. Komfort psychyczny i fizyczny :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: