Pilnie prosze o odpowidzi.....
Pilnie prosze o odpowidzi.....
Mam napisac prace o sportowcach w Polsce i chce napisac o "naszych"
sportowcach.
Wymiecie swoich ulubionych raiderow i cos (krótko) o nich
To praca na Niemce :/ wiec bez trudnych słów:P:P
Wiem ze to glupie ale pomuzcie plz
Pozdro
sportowcach.
Wymiecie swoich ulubionych raiderow i cos (krótko) o nich
To praca na Niemce :/ wiec bez trudnych słów:P:P
Wiem ze to glupie ale pomuzcie plz
Pozdro
Hehe, wiesz, ja sobie niemiecki wziąłem za dodatkowy język w gimnazjum, chociaż mogłem bez, ale myślałem, że sie czegoś nauczę........i w sumie nie załuję, bo takich zbytów jak na niemieckim, to niema na żadnej lekcji!!!! ;D;D;D No, może na religi były, ale sie xionc zmienił, mówią, ze go przenieśli, ale my w to niewierzymy, prędzej sam spier***** od nas :) A babka od szfabowskeigo ostatni nie wyrobiła i że pierwszy za nia siedziałem, a 3 ławki dalej wszyscy sie wykładali i wrzeszczeli, bo jeden kolo "odwert" w ławce śrubokrętem robił, to namnie wszystko kfta zrzócił i mnie z klasy wyje****. Miałem reflex i nagrałem na dyktafonie jak sie na mnie wydzierała, ja zresztą na nią troche też :) Jakbym na kompie miał to zapodam, ale prawdopodobieństwo małe :P A, no i wogóle klasa od 2 lat olewa wszystkie prace domowe i klasówki, tylko 3 osoby na 25 się uczą ;p trzebabyło tak samo zrobić, bo niemiecki nie wchodzi w średnią, przynajmniej u nas :p
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt: