a wększość fotek to "my bike" meine bike" "mój bikuś itd itd...albo jak gśc ma tą samą fotke tylko z różnych ujec jak jego rower stoi w garażu buahaha,,, a zresztą kołop pały ;];] tylko ciekawe co onas sobie myślą np w anadzie jeżeli widzą profile takich gości :D
dzieki Wujo, tylko szkoda ze wyrwane z filmu i jakość średnia :) teraz troszke z aparatu popykamy :) btw. dzisiejsze polskie foty - historia się powtarza :) nawracajcie się grzesznicy pinkbike'a i pakujcie nie tyle że zajebiste foty, ale do właściwych kategorii :D a jak ktoś nie wie co tam jest napisane po angielsku to przetłumacze :)
ja tam tez mam swoja " galerie"na pinku. nie bede mowil czego to ja na rowerze nie robie... zawsze sie znajda ludzie ktorzy umieja znacznie wiecej... pozdro 4all
jak foty zaiweraja dobra tresc...a do tego sie dobrze prezentuja to czemu nie?? wzucac na pb... ale jak widze jakiegos przyjeba ktora da 250 fotek jak robi bunny hoopa przez puszke po cocaoli, zeby pokazac jaki to on nie jest, to *** czlowieka bierze...
ale wy gadacie.. wiece co macie tak słabe galerie.... wstydzilibyscie się..... ( żartuje) :P w prównaniu z wami to moja galeria wysiada :|:|:| ale ja jeżdże tylko od jakiś 2 miesięcy :|:|:| kiedyś może tez takie fotki pozałączam na pinkbika :):)): :D:D:D
a mnie na pinkbiku w****a to ze koles robi foty sfojemu amorowi albo oponie itp. i wkleja 10 podobnych fot (troche inne ujecie no kurwa niech mamie pokaza ze maja zajebista oponke czy korbe czy cokolwiek innego