Specialized Big Hit Sport
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to sie wypowiem skoro juz o mnie mowili :P
tak zlamalem wahacz ... odpadl na spawie - wada materialu i spawy... i z gwarancji nic. ramka ma super geometrie a z juniorem to dobry sprzet do ostrego wrecz fr. po zespawaniu ramka jeszcze duzo sluzyla. Pekaja w nich dwie rzeczy - wahacz jak mi i mocowanie dampera do rama. na pinku jest w sumie duzo zdjec, jest kilka z peknieta dolna rura przy mocowaniu wahacza, kilka bez mocowania wahacza i kilka bez wahacza:D ramka jest przyjemna. fajnie sie na niej jezdzi lekka i zwrotna. ja bym wybral ac ze wzgledu na prace i system amortyzacji. juz kilka razy wypowiedzialem sie co sadze na temat teorii ze AC2 do enduro pokazujac ta ramke z shiverem dc czy boxxerami i fotami jak kolesie na nich wala dropy. Super rama. lepsza w sumie od speca.
tak zlamalem wahacz ... odpadl na spawie - wada materialu i spawy... i z gwarancji nic. ramka ma super geometrie a z juniorem to dobry sprzet do ostrego wrecz fr. po zespawaniu ramka jeszcze duzo sluzyla. Pekaja w nich dwie rzeczy - wahacz jak mi i mocowanie dampera do rama. na pinku jest w sumie duzo zdjec, jest kilka z peknieta dolna rura przy mocowaniu wahacza, kilka bez mocowania wahacza i kilka bez wahacza:D ramka jest przyjemna. fajnie sie na niej jezdzi lekka i zwrotna. ja bym wybral ac ze wzgledu na prace i system amortyzacji. juz kilka razy wypowiedzialem sie co sadze na temat teorii ze AC2 do enduro pokazujac ta ramke z shiverem dc czy boxxerami i fotami jak kolesie na nich wala dropy. Super rama. lepsza w sumie od speca.
www.hcfr.pl !!
jezdzilem na tym specu, tyle ze na nizszym modelu (rama ta sama, stance na zwykla os, mechaniczne hayesy) i trza przyznac ze fajny rowerek.. taka dualowka tyle ze z tylu ma te 135 skoku..porownojac z ac - spec ma lepsza rame, chociazby ze wzgledu ma rozmiar - ac min 17.5 cala... a to jush duzo. jezeli idzie o wyglad to rzeczywiscie ac wyglada jak krosowka przy specu. ac ma gorszego amora a to tesh istotne, reszte da sie latwo zmienic..
wydaje mi sie ze ciekawszy od big hita sport jest wlasnie ten nizszy model, tylko brakuje oski 20 z przodu.. i co istotne w stanach kosztuje 999$ wiec ok. 3200 zl...
wydaje mi sie ze ciekawszy od big hita sport jest wlasnie ten nizszy model, tylko brakuje oski 20 z przodu.. i co istotne w stanach kosztuje 999$ wiec ok. 3200 zl...
.::Koshmar+stance coming soon::.
mi sie tam ac podoaba a 17 cali jak na fulal to malo, sam mam dm fr 15" i jest w **** za maly !! mi sie bardzo podobaja obie ramy ale giant jest napewno bardziej wytrzymaly a z juniorekiem obie ramy nadaja sie do fr. NA bighicie zdobylta zostala Dolna jak i Hintergllem i Leogang w austri ( NWD 5 )
www.hcfr.pl !!
za ta kase sprowadzaj cos ze stanow. stinkacza, norco vps, brodiego itp.
siedzialem na specu - slabizna ten podstawowy model. sport juz lepiej z osprzetem ale sorry ta cena troche za wysoka...
zagadaj do kogos z forum (kto sie sciaganiem para) i zobacz.
odradzam tego speca - big hit spec to nie to samo co big hit fsr :)
siedzialem na specu - slabizna ten podstawowy model. sport juz lepiej z osprzetem ale sorry ta cena troche za wysoka...
zagadaj do kogos z forum (kto sie sciaganiem para) i zobacz.
odradzam tego speca - big hit spec to nie to samo co big hit fsr :)
oh yeeeeaaaa - jest juz bike
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=413870
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=413870