STREETÓWKA W MIELCU
taa homan chce byc kul super wypas mega trendy ken , zupełnie jak ty :) t jestes taki moj guru rowerowy, widze ze masz le toya .. mmm se mysle to jest ziomal jakich mało.. szkoła ziomów szkoła zycia
napisalem tak mowiac ze streetlegala tez kupilem w ciemno młocie bo nikt na tym nie jezdzil a geometria mi fajna sie wydawała i sie nie pomyliłem :/ pozatym czytalem inne oponinie na forum zagraniczncych, na pinku o tej ramie i przewazała dobra opinia, no ale to nie zmienia faktu ze chce miec takie zajebiste zdjecia na pinku jak ty :) taki modny jestes masz bluze 24
respect jabati
noł aj newer hev bin in london i hevent got manej for dis plezure
napisalem tak mowiac ze streetlegala tez kupilem w ciemno młocie bo nikt na tym nie jezdzil a geometria mi fajna sie wydawała i sie nie pomyliłem :/ pozatym czytalem inne oponinie na forum zagraniczncych, na pinku o tej ramie i przewazała dobra opinia, no ale to nie zmienia faktu ze chce miec takie zajebiste zdjecia na pinku jak ty :) taki modny jestes masz bluze 24
respect jabati
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
koxx mi praca hamulca sie pogorszyła bardzo na vkach.. lepiej wyciagnij w ogle przedni hampel, jeszcze na dodatek jak mam linki porwane po barspinie to masakra w ogole....
a tak pozatym hofek zakładam temat zeby sie dowiedziec cos na temat a nie czytaj twoich idiotycznych wypowiedzi nie na temat
a tak pozatym hofek zakładam temat zeby sie dowiedziec cos na temat a nie czytaj twoich idiotycznych wypowiedzi nie na temat
Justin pisze:taa homan chce byc kul super wypas mega trendy ken , zupełnie jak ty :) t jestes taki moj guru rowerowy, widze ze masz le toya .. mmm se mysle to jest ziomal jakich mało.. szkoła ziomów szkoła zycia
respect jabati
trzy kropki Dzastin,trzy kropki.Moze kiedys wpadniesz do wroclawia na park,albo wogole na jakis park,pokazesz swoje umiejetnosci:] a nie na pinku zdjecie kola,kolejne zdjecie kola,fotografia kola od gory,ladego napisu hookworm na oponie,kolejnych 50 fotografii 3 podkladek pod mostkiem,nasepne 3 przedsatwiaja 2 podkladki rowniez pod mostkiem, rowerzysty badz roweru w akcji zdjec brak. trzy kropeczki
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
no mowia przeca ;) jestem kul trendy
tom a co do mojego nicka to moja sprawa :] moze twoim autorytetem zyciowym jest kto inny jednak moim jest Dzatin Timberlejk i chce byc taki super kul jak on i miec super rower
hofman zdjecia robilem dla kolesia ktory chcial kupic kolo, dla osoby ktora nie wiedziala czym sie rozni piasta bmx od mtb w streetlegaalu chodzi o te podkładki bo .. tak jest :)]
a akcja tez jest jakas na pinku
tom a co do mojego nicka to moja sprawa :] moze twoim autorytetem zyciowym jest kto inny jednak moim jest Dzatin Timberlejk i chce byc taki super kul jak on i miec super rower
hofman zdjecia robilem dla kolesia ktory chcial kupic kolo, dla osoby ktora nie wiedziala czym sie rozni piasta bmx od mtb w streetlegaalu chodzi o te podkładki bo .. tak jest :)]
a akcja tez jest jakas na pinku
w ogole pozabijajce sie...:)... qwa dzasinowi chodziło o to ze chce swoj projekt dac do mielca i sie pyta czy takie cos zrobia..?? o tyle mu chodziło... a ze podoba mu sie geo z le toya *** z tym jego sprawa... jakby mu sie podobała geo z jubilata to tez bysie mieli jakies problemy!!... odpowiadajcie na pytania a nie najezdzajcie na siebie...:) ...
PS. justin potrafi:D .. i sie nie czepiaj jego fot.. bo sam qwa nie widze zadnych u ciebie..:)
pozdrawiam:*
PS. justin potrafi:D .. i sie nie czepiaj jego fot.. bo sam qwa nie widze zadnych u ciebie..:)
pozdrawiam:*
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
A ja ponownie uwazam ze robienie kopi czegos na czym nie jezdziles nie ma sensu i jeszcze raz powiem czlowieku skoncz kombinowac masz norco 4hun kup sobie i smigaj a nie baw sie w spawanie zamawianie a pozniej jak ci sie zle bedzie jezdzilo to zjedziesz na wszystkich mozliwych forach LE TOYA
n0 ridE n0 fUN
noo to ładnie chłopaki teraz buziak i juz zgoda:D... a tego norco nawet taniej chyba moza dostac... sector kiedys sprawdzał..:)... a tak pozatym... 234.25445r8 a ty wiedziałes jak ci sie bedzie jeździło przed kupnem ramki??:>
pozdrawiam:D
pozdrawiam:D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
ej no ZIOOOOOM, czek dis ałt joŁL jesli pytasz o mnie zioM i moja rame MAAAN to ja przed zakuPEM wyciućkauem hofmena jak cukierka a pozniej zbudowalem sobie model ramki z gliny i plasteliny w skali 1:1 zamontowalem osprzet i wiedzialem jak sie bedzie mi lansowac .... od co historia ZIOOM
n0 ridE n0 fUN