Jak chcesz to mogę ci sprzedać pointa lub inną taką ramkę za te 7000zl – niech stracę.
Za te 7000 kupuj co chcesz bo jeszcze nie widziałem droższej sztywnej ramy od tej kwoty.
Dlaczego ten topic jest w dziale dyscypliny?
"Co lepsze bedzie na razie do streetu gila plus sd 120mm czy rockshox judy 70mm ? Ja mysle że gila"
"ile dokładnie kosztuje rama POINT ??"
"Ja mam 13 lat, arkusa i szukam pracy :D"
szukal tez gotowego rowerka za 8 patykow juz, strasznie nie zdecydowany jest mlody... odpowiedz sobie - to Twoj rower czy nasz?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bosheee to juz nawet ja z tekich topiców wyrosłem ;/;/ a tak w ogóle to skad ty masz tyle kasy??!! ;p nie kupuj jakiejs zajebistej morphine, czy czegos w tym rodzaju bo ci zaraz drechy zaj**** tylko dorwij jakiegos streetlegala (jak ja ;] ) i bedzie zajebisciei. A najlepiej to złuż jakiegos zaje******* iksa, tez bedzie dopsze ;] na ramie standarda np.
KUPIE TAME BMX - GT PREFORMER LUB INNA CR-MO DO 300 ZŁ
Kurwa człowieku nie osłabiaj mnie.. rama do streetu za 7000?! kurwa .. za tyle to masz nie wiem.. cały jakiś rower zajebisty.. kup sobie tak jak mowia street legala czy cos a reszte wydaj na osprzęt albo sobie zostaw! boshe.. cały dh-zone.. rama do street za 7000 zł.. ażręce opadają..
za 7 koła to rame do zjazdu kupisz. ale jesli ma to być sztywniak to bierz SANTA CRUZ JACKAL , ale lepiej myśl przyszłościowo i kup sobie fulla tak max 120mm skoku do ciężkich zadań któregy tez nada sie w jakimś pobliskim lesie i na trasie 4X i znów z pomoca przychodzi firma SANTA CRUZ mianowicie model Blur 4X. ja bym kupił Blur 4X jest bardziej wszechstronny i pozatym firma mówi sama za siebie- wiem bo używam ;) pozdrawiam myśląc że nie robisz sobie jaj i nie pisałem tego na daremno. Za 7 koła to zaszalejesz i zostanie Ci jeszcze duzo hajsu na np ciuchy Troy Lee!!
gdybym byl niegrzeczny to napisalbym ci *********** I NIEZASMIECAJ FORUM ale masz szczescie ze jestem grzeczny no wiec *********** I NIE PISZ BEZNADZIEJNYCH TEMATOW