HAMULCE TARCZOWE - dooraDŹcieeeee !!!!!
-
- Kontakt:
HAMULCE TARCZOWE - dooraDŹcieeeee !!!!!
Siema wszystkim !!! Proszę poradźcie co wybrać, a dokładnie to moge wybierać między HAYES HFX MAG HD 2szt. za ok 1300 zł !!! Inna opcja to GRIMECA SYSTEM 12 2szt. za ok. 1200 zł i ostatnia opcja to CLARKS CLIM 8 za 1050 zł !!!! Oczywiście jeśli macie coś lepszego na uwadze to mówcie, ale cena gra rolę do 1300 zł !!!
wez s-12. mam na tyl i dziala zejebiscie. nie wiem jak sie jezdzi na magach, jazdzilem tylko na Hfx9 i ich praca mniej mi sie podoba niz grimeci, gorszamodulacja
co do clim 8 to nie mam pojecia jak dziala (tez sie nad nimi zastanawialem) i watpie zebys uslyszal o nich cos konkretnego bo chyba molo kto jezdzil na nich w PL.
co do clim 8 to nie mam pojecia jak dziala (tez sie nad nimi zastanawialem) i watpie zebys uslyszal o nich cos konkretnego bo chyba molo kto jezdzil na nich w PL.
-
- Kontakt:
spoko.....dobrze..że juz wiem na czym stoje.....no to już mamy kolejny plusik na GRIMY..!!!...powiem tylko, że słyszałem same wyjebiste rzeczy o HAYESACH HFX HAM HD 8 cali tarcze !!!!!!!!...........Dodam jeszcze, że z przodu mam bombera 130mm....ale 2004 rok..czyli ulepszone to że korona pęka......tak było w DJ III z 2003 roku.........czekam na komenty
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
..właaaaaaaśnie.........patrzcie.......nie gadam przecież po francusku...:D:D:D...chodzi mi wyłącznie o HAYESY hfx MAAAAAAAAG wersja HD......to o hayesach.....nie wiem....co wybierać....ale na pewno coś z : hayes VS. grimy !!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...dobra...wiecie co.......już nie prosze żebyście mówili na temat TYLKO...HAYESÓW MAG'ów i GRIMEC syst. 12.......daje...wolną...rękę.....
..np. może ktoś coś wie o CLARKS'ach CLIM'ach ?????.............chodź i tak uwarzam że MAGI i 12 wyjadają....tylko nie wiem co bardziej...jedni mówią że części do GRIMEC są tanie a drudzy że HAYESY lepsze...i wiecie tak to się obraca....
...czekam na propozycje......
..np. może ktoś coś wie o CLARKS'ach CLIM'ach ?????.............chodź i tak uwarzam że MAGI i 12 wyjadają....tylko nie wiem co bardziej...jedni mówią że części do GRIMEC są tanie a drudzy że HAYESY lepsze...i wiecie tak to się obraca....
...czekam na propozycje......
-
- Kontakt:
taaaa.........ja wiem że mono M4 są zajefajne ale drogie.......słuchaj " wisnia " ja mam tylko 1300 na hample...także ograniczam się w pewnym sensie. Więc ludzie co ostatecznie myślicie ????....Interesują mnie juz wiecie jakie heble ale przypomne :
- hayes HFX MAG HD 8 cali 2szt. = ok. 1300 zł
- grimeca SYSTEM 12 8 cali 2szt. = ok. 1200 zł
- clarks CLIM 8 : 180mm przód / 160mm tył 2szt. = ok. 1050 zł
..temat nie jest zakończony..ciągle trwa..a wy ciągle możecie mi pomóc....
pozdrrrrrrooooooo..........PEACE........
- hayes HFX MAG HD 8 cali 2szt. = ok. 1300 zł
- grimeca SYSTEM 12 8 cali 2szt. = ok. 1200 zł
- clarks CLIM 8 : 180mm przód / 160mm tył 2szt. = ok. 1050 zł
..temat nie jest zakończony..ciągle trwa..a wy ciągle możecie mi pomóc....
pozdrrrrrrooooooo..........PEACE........
-
- Kontakt:
ej.......coś nam i wam ten tamt idzie kiepsko....!!!!
....no kurde...ruszcie palcami i powiedzcie co o tym myślicie.....
..Kilka osób nie daje dużo do myślenia....tutaj trzeba czasu........
......jeszcze raz przypominam :
- GRMECA syst. 12 203mm 2szt. -> 1120 zł
- HAYES HFX MAG HD 8 cali 2szt. -> 1300 zł
- CLARK'S CLIM 8 180mm przód/ 160mm tył 2szt. -> 1050 zł
...wszytskie to oczywiście HYDRAULIKI...............
...piszcie , mówcie doradzajcie......!!!!!!!!!!!
....no kurde...ruszcie palcami i powiedzcie co o tym myślicie.....
..Kilka osób nie daje dużo do myślenia....tutaj trzeba czasu........
......jeszcze raz przypominam :
- GRMECA syst. 12 203mm 2szt. -> 1120 zł
- HAYES HFX MAG HD 8 cali 2szt. -> 1300 zł
- CLARK'S CLIM 8 180mm przód/ 160mm tył 2szt. -> 1050 zł
...wszytskie to oczywiście HYDRAULIKI...............
...piszcie , mówcie doradzajcie......!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
...nie jestem.........bracie.....ale wiesz jak to jest gdy kurna masz HAJS...tylko brakuje Ci przekonania do tego do czego zmierzasz.....
....mam dylemat a aż tak na tarczach hydraulicznych się nie znam...dlatego proszę tych którzy mają lub posiadali wyżej wymienione lub inne.......o komentarz.........wrzućmy na luzzz.............
MI się nie spieszy...:P:P:P:P.......ale nie aż tak....do końca maja mam czasik !!!!!!!!!!!1
....mam dylemat a aż tak na tarczach hydraulicznych się nie znam...dlatego proszę tych którzy mają lub posiadali wyżej wymienione lub inne.......o komentarz.........wrzućmy na luzzz.............
MI się nie spieszy...:P:P:P:P.......ale nie aż tak....do końca maja mam czasik !!!!!!!!!!!1
-
- Kontakt:
..no kurwa...........ej weź jak masz tak pieprzyć w koło ogórka " dhcyc " ' u to się nie odzywaj !!!!.....może ty się znasz na tym !!!!!!!!!!!...........ale ja nie więc zobacz sobie różnice !!!!!!!!............ile masz lat człowieku ??????.............forum jest po to żeby zgłaszać dylemat i problem....a nie żeby na nim obgadywac..czy zbijać sie !!!!!!!!!............
...wiem że magi są lepsze.....ale chcaiłęm tez coś posłuchać grimach.....................i jakbys chciał wiedziec to już magi idą w drodze :P:P:P.............
dzięki za pomoc " xprot "......ty masz szacunek do amatorów ....którzy chcą coś wiedzieć na czym stoją.....
ZA WSZYSTKO DZIĘX....EVERYBODY.....ale jak coś to piszcie tutaj jeszcze...będe codzień obczajał tamat !!!!!!!!!!
...wiem że magi są lepsze.....ale chcaiłęm tez coś posłuchać grimach.....................i jakbys chciał wiedziec to już magi idą w drodze :P:P:P.............
dzięki za pomoc " xprot "......ty masz szacunek do amatorów ....którzy chcą coś wiedzieć na czym stoją.....
ZA WSZYSTKO DZIĘX....EVERYBODY.....ale jak coś to piszcie tutaj jeszcze...będe codzień obczajał tamat !!!!!!!!!!
kumpel kupil w sobote tego clarksa na przod... w poniedizlaek bylismy na skrzycznym :] jak sie juz dotarl to moc niesamowita. stawia na przednim przy kazdej predkosci. modulacja taka sobie ale kiedy tarcza sie troszke zagrzeje robi sie lepsza. ogolnie hamulec swietny tylko tarcza moglaby byc wieksza np 200 na przoda a na tyl 180 no ale nic i tak dobry hampel