Rama : STREET, DUAL, DS, URBAN
-
- Kontakt:
Rama : STREET, DUAL, DS, URBAN
Siema !!! Słuchajcie bajkerzy mam problem !!! Dotyczy on ramy !! Chce nabrać jakąś do tego co widzicie właśnie w temacie !!! Mam tu głównie na uwadze DANGEROUSA MIKE DS 3.0( 2005 rocznik ), ale jej jeszcze w Polscie nie ma !!! Może coś z DUNCON'a ?????? Słuchajcie nie mam poprostu pojęcia a jeżdże nie od tygodnia hehehe...no ale wiecie co to może się w mózgu zbełtać !! Widząc wasze ambicje proszę o odpowiedź, ale ramka ma być góra ok. 900 zł !!!!! Skala myśle nie jest mała to popiszcie się i dajcie czadu !!!
-
- Kontakt:
no co wy.....!!!!...tzn. nie mówie że źle myślicie ale mi się nie spieszy !!!!
Moge poczekać sobie na relaxie do 3/4 maja nawet do końca maja, bo w końcu chce mieć ramke nie do zdarcie praktycznie hehehe....waże tylko 60 kg :P:P a z przodu mam bombera....ramka ma mieć od 12 - 15 cali MAX....
===> A CO SĄDZICIE O dangerous'ie mike'u ??????
Moge poczekać sobie na relaxie do 3/4 maja nawet do końca maja, bo w końcu chce mieć ramke nie do zdarcie praktycznie hehehe....waże tylko 60 kg :P:P a z przodu mam bombera....ramka ma mieć od 12 - 15 cali MAX....
===> A CO SĄDZICIE O dangerous'ie mike'u ??????
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt:
..ramka na 26 calowych kołach...no już nie wiem....a i hehehe..nie napisałem ważnej rzeczy....żeby nie był klocuch bo np. nortshore jakiś nie pamiętam jaki waży 3,3 kg..także oczy bolą....myśle że waga ma nie przekraczać 2,8 kg...to górna półka......
piotr: czemu drag na samym końcu ?? ramka nie do zajebania wkońcu, i na pewno lepsza od pointa
cszyvy: zajebista ramka ;] siodełko jak widze z kony ;] sam mam i sobie chwalę zajebiście :D:D napisz coś jak już kupisz tego blunta bo sam nad nim myślę
cszyvy: zajebista ramka ;] siodełko jak widze z kony ;] sam mam i sobie chwalę zajebiście :D:D napisz coś jak już kupisz tego blunta bo sam nad nim myślę
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
siodlo z kony jest smieszne i kupilem je za smieszne pieniadze. a co do ramy jezdzilem na niej narazie 3 czy 4 razy ale jest genialna :D w porownaniu do pointa to poezja, mimo malego amora jezdzi sie sympatycznie, da sie latac, wagi nie czuc za bardzo, po przyzwyczajeniu sie do drastycznej zmiany z poprzedniego baja zachwalam ja strasznie :D ciekawe jak to bedzie na dluzsza mete i z duzym amorem, cholera wie, narazie jestem zadowolony. co do blunta to bedzie jak bedzie, narazie splacam ramke ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
...hmm....kurde....widze moi mili że zdania podzielone....więc już nie wiem...!!!! Ale myślę, że szala rozegra się pomiędzy a-gang , DM 3.0 , streetlegal !!!! Co do DM'a to jestem niesamowicie przekonany o tej ramie słyszałem że wyjada i to strasznie :D:D. Co do a-ganga to nie wiem, za bardzo mi nie pasi jakoś nie wiem - może nie chęć ale pomyśle w każdym razie. No i na końcu ten streetlegal wiele osób również go chwaliło i powiem że nasłuchałem się duzio dobrych rzeczy. Ale krótko mówiąc nie wiem na czym stoje i nie wiem co wybrać. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi, ale NIE zamykam tego tematu !!!!!! Piszcie o pomóżcie bardzo proszę !! A tak na uboczu to słyszałem także że nowy amstaff 2005 14 jest wywalony w kosmos i dorzucają stery i napinacz za połowę ceny :D:D...