hehe... a mi kilka razy wyszło coś takiego, że się obróciłem w powietrzu o trochę ponad 320 stopni. - w każdym razie nie wywaliłem się:] ... kilka razy też dokręciłem już na tylnim kole :D Ogólnie to spoko trick, nie taki trudny... ale miałem też większą hopę.
to jest zajebiście łatwy trick tylko że na początku jak sie uczysz to paredziesiąt gleb musisz zaliczyć :) ale ja po 10 wiedziałem już jak sie wywalać i juz to robiłem bezboleśnie :)
Grzesiu ja się tak barspina uczyłem na chopie. Po 10 glebie już nie czułem bulu ;] Narazie tylko mi 3 razy wyszło. 360 się będe uczył w tym tygodniu. Oby wyszło przynajmniej po 2 tyg :)
vandallmówie że do końca tego tyg czyli do niedzieli bede umiał pełne3 360 bez dokręcania :D zobaczycie zrobie filmik i pokaże że w tydzień lekko da się nauczyć 360 bo ja umiem lekko 270 po 3 dniach nauki :) czyli zostało mi jeszcze 4 dni ale za 2 dni juz bede robił i się uczył no handera czy jakoś tak a puxniej no fotera a puźniej barspina a puźniej super mena itds :) zobaczycie do wakacji bede umiał duuużo tricków na każdy licze jakiś tydzień :) a co do 360 to obliczyłem że średni odzieńńe miałem 70 prób czasami mi wychodziło 180 i zjezdzałem do tyłu tego nie liczyłem jako gleby :) czyli przysłowie się sprawdza " dla chcacego nic trudnego" :P
Byłem i widziałem jak Grzesio robi 270*. W 3 dni duuużo sie naumiał. Żeby sie uczyć tricków na dircie trzeba mieć nasrane w głowie. A grzesiowi goowna rowerowego w czaszce nie brakuje. Jestem pełen podziwu...oby tak dalej :D
Grzesiu nadal sadze ze raczej nie jestes w stanie w tydzien nauczyc sie tego nawet jak byc bardzo chcial , poniewaz widze ze masz jednak male pojecie o biku jak nauke zaczynasz od 360 a dalsze triki to najpierw no hand a potem no footer . no footer to trik od ktorego raczej sie zaczyna przygode z rowerem a no hand to trik na raczej wyzszym poziomie a co do supermena to jeszcze bym go wcisnol przed no handem bo jest latwiejszy( tak sadze choc go nie robie, ale probuje.)A pozatym widziales gdzies poza extreme i jakimis zawodami robil ktos barspina? by go zrobic trzeba naprawde dlugo i ciezko zazynac rower a i tak moze nie wyjsc. Powodzenia !!! cwicz , na filmik z 360 czekam ale jak to bedzie 360 dokrecone na tyle nie w ladowanie to sie nawet z tym nie pokazuj tutaj bo w cos takiego to wszyscy moga uwierzyc na slowo.
Powiedzcie mi co mam robić bo dziś pruboowałem wszyskiego ty7le razy skakałem i max mi wyszło troche ponad 270 i nic więce od 2 dni stoję w miejscu :( nie wiem co mam robić chyba pierdole ten trick bo mnie już wszystko boli :(