wasze pomysly na poprawe swiata
-
- Kontakt:
EmBond - inaczej bys spiewal gdybys byl na studiach zaocznych ;)
Pomysl na poprawe moze nie swiata, ale Polski jest jeden - zebrac sie w kupe i pokazac zlodziejom ze nie maja tu czego szukac. Wyjebac ich na syberie, do obozo pracy, niech kradna snieg i kamienie a nie rowery/samochody/komorki itp..
Pomysl na poprawe moze nie swiata, ale Polski jest jeden - zebrac sie w kupe i pokazac zlodziejom ze nie maja tu czego szukac. Wyjebac ich na syberie, do obozo pracy, niech kradna snieg i kamienie a nie rowery/samochody/komorki itp..
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
eh.. no way nie ma szansy na poprawe mozna utrzymac tak jak jest albo bedzie jeszcze gorzej. taka smutna prawda... wszystkio wokol pieniedzy sie obraca i tyle. no chance na better life :|
dresiarzy wyjebac. *** IM W DUPE
nowy rzad ale jakis NOWY a nie belka qrwa... ile mozna w tych samych nazwiskach sie obracac??
----
-nie kradnij
-dlaczego?
-wladza nie lubi konkurencji....
dresiarzy wyjebac. *** IM W DUPE
nowy rzad ale jakis NOWY a nie belka qrwa... ile mozna w tych samych nazwiskach sie obracac??
----
-nie kradnij
-dlaczego?
-wladza nie lubi konkurencji....
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja gdybym został prezydentem zbudował bym jakiś mega wielki park rowerowy największy na świecie żeby polska mogła się czymś przed innymi pochwalić. Utworzył bym polski związek downhillu, dualu, freeridu, streeta i trialu. Zmniejszyłbym ceny sprzętu a wszystko bym zrobił za podatki które płacą podatnicy :)
Niestety tak w polsce nigdy nie będzie i zawsze będziemy zacofani i biedni
Niestety tak w polsce nigdy nie będzie i zawsze będziemy zacofani i biedni
-
- Kontakt: