Macie sen?
-
- Kontakt:
napwno radze niemyslec o nowych czesciach do roweru jakie by sie chcialo miec,bo napewno nieuda ci sie dlugo zansąć,niektorzy mowia ze zeby zasnac lajtowo to trzeba wypic 2 szklanki mleka przed snem,do tego masz bonusa i dostajesz zajebisty senw nocy,ja ogolnie chodze spac kolo 1:30 i tak prubuje zasnac z godzine az wreszcie sie udaje :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=525800
CIĘŻKOpracujABYstylMIEĆswój
CIĘŻKOpracujABYstylMIEĆswój
ja jak niemogę zasnąc to gram w snake'a na komórce.Serio mi to zajebiscie pomaga..nawet jak nie jestem zmęczony to 30min grania w węża na komie i zasypiam[alle musi być zgaszone swiatlo wiec troche oczy moga sie psuc.Ja juz się przyzwyczailem]a tak wogóle to chodze spac poozno..zawsze kolo 1.00 bo siedze długo na necie
lej na mÓr!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja od ponad 3 lat zasypiam przy mp3... bez tego centralnie nie zasne...
Kiedys odruchowo wylaczylem kompa i olalem... leze leze leze... z godzine i nic, jak nowonarodzony.
Odpalilem kompa, zlozylem liste jak zwykle z losowego dira jakies klimatyczne kawalki i chyba przy 3 mp3 zasnalem :)
Muza koi, nie za glosno ale i nie za cicho. Jakis dobry transik , enigma mhmm albo cokolwiek co ciebie utuli ;]
Mam z 30gb samych tego typu kawalkow przy ktorych wlacza mi sie dream-mode ;]
Kiedys odruchowo wylaczylem kompa i olalem... leze leze leze... z godzine i nic, jak nowonarodzony.
Odpalilem kompa, zlozylem liste jak zwykle z losowego dira jakies klimatyczne kawalki i chyba przy 3 mp3 zasnalem :)
Muza koi, nie za glosno ale i nie za cicho. Jakis dobry transik , enigma mhmm albo cokolwiek co ciebie utuli ;]
Mam z 30gb samych tego typu kawalkow przy ktorych wlacza mi sie dream-mode ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a mnie kill 'em all usypia bajecznie. do tego stopnia ze swiadomosc ucieka w okamngnieniu, a rano baterie wyczerpane i uszy bola od sluchawek wgniatanych przez poduszke.
poza tym 0.10 czy 1 pozno? hmm
polecam zapoznac sie z ib, zmieni sie podejscie do "poznej pory"
www.ibo.org
poza tym 0.10 czy 1 pozno? hmm
polecam zapoznac sie z ib, zmieni sie podejscie do "poznej pory"
www.ibo.org
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nio mnie zmienila dziewczyna ale u mnie zawsze dzien zaczynal sie kolo 16-17, a konczyl 7-8.
18 sniadanko, rowerek do 2 , potem q3 i spac. i tak codziennie.
W budzie czasami bylem ;) A jesli juz to tez na 16-17 , wieczorowka.
A mp3 sie samo wylacza po godzinie ;]
18 sniadanko, rowerek do 2 , potem q3 i spac. i tak codziennie.
W budzie czasami bylem ;) A jesli juz to tez na 16-17 , wieczorowka.
A mp3 sie samo wylacza po godzinie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
no ja kolo 2:00 zwykle koncze sie uczyc, czasem wyjde sie przejechac na rowerku tak pol godzinki w przerwie miedzy nauka, czasem cos zjem, a na koniec nauki ide z psem na fajke.
moj pies to batman tak jak ja i zawsze chce mu sie lac akurat w nocy wiec przychodzi do mnie jak nie spie i przynosi mi zapalniczki :)
ale i tak najlepszy byl moj sasiad, kiedy jeszcze zyl (a mial jakies 84 lata) to potrafil o 3:00 nad ranem np budowac nowe krzesla na balkonie... :)
moj pies to batman tak jak ja i zawsze chce mu sie lac akurat w nocy wiec przychodzi do mnie jak nie spie i przynosi mi zapalniczki :)
ale i tak najlepszy byl moj sasiad, kiedy jeszcze zyl (a mial jakies 84 lata) to potrafil o 3:00 nad ranem np budowac nowe krzesla na balkonie... :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt: