Kona Stab Primo-Wasze opinie!
Kona Stab Primo-Wasze opinie!
Jak w temacie-co sądzicie o tej ramce? Jak się jeździ, jaka wytrzymałość. Myćlę nad kupnem tej ramki z 2003roku i chciałem zaczerpnąć Waszej opini na jej temat!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rama jest dosc ladna. Jak dla mnie bardzo zmulona ( jak wszystkie kony zreszta ) , jak to napisal kiedys koles na mtrb: stab doesnt feels like 9".
Ramka ma wzglednie sztywny tyl. Sztywniejszy chyba nawet niz u mnie.
Fajnie bo wchodzi 3.0 :] Ma ciekawa geo, chociaz np moja lepiej wyciaga na manka. Jak na jej wielkosc jest tez zwrotna i dobrze wywazona.
W sumie ramka godna polecenia, kwestia ile masz za nia dac. Pisz na prv bo nie ma co sie rozchwalac. Zaraz jakis glupi szczeniak bedzie mi szczekal ze dzies tam ktos tam kupil za xxx... pffffff
Ramka ma wzglednie sztywny tyl. Sztywniejszy chyba nawet niz u mnie.
Fajnie bo wchodzi 3.0 :] Ma ciekawa geo, chociaz np moja lepiej wyciaga na manka. Jak na jej wielkosc jest tez zwrotna i dobrze wywazona.
W sumie ramka godna polecenia, kwestia ile masz za nia dac. Pisz na prv bo nie ma co sie rozchwalac. Zaraz jakis glupi szczeniak bedzie mi szczekal ze dzies tam ktos tam kupil za xxx... pffffff
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
daj foty , miejsce z kąd rozjebałes itpMasta Blasta pisze:do dupy złamałem taką przy główce ( a raczej pękła) nie polecam
bo jakos niewierze ze byle DOWNhillowiec ją złamał
tys je na oczy synek niewidział
zygac mi sie chce jak to czytam
a ja złamałem V10 na zakręcie , cały wahacz ujebałe*m
takie kity to mamie mów
F*CK MTB ..
ty ale ja niewidze nic dziwnego ze ona mogla peknac :/ stary a ty myslisz ze Foes,Intense czy Karpiel nie pekaja? to zalezy jak polecisz ,jaka sila i jak nie fortunnie moze rower poleciec, kazdy moze sie zlozyc, wazne w jakim jest stanie i opinie typu Maxa ktory na takich ramkach smiga, bo od fuli jest tu autorytetem i zawsze sensownie pisze o wadach i plusach ramek full
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
foghorn
Thx za mile slowa, za utorytet sie nie uwazam, bo jak kazdy mam swoje preferencje jednak staram sie pisac w miare obiektywnie.
I prosze nie zlosccie sie ze sie czepiam. Uwazam ze skoro te ramy sa tak drogie, to nalezy sie czepiac kazdego detalu. Jesli cos jest zrobione nie do konca tak jak byc powinno , to ja to wyciagam. I tyle.
I zeby nie bylo ze wszystko be , a moje zajebiste, karpiel tez ma wady.
Czesto odkrecaja sie srubki na zawiasach. Tyl nie jest szczytem sztywnosci, moglby byc sztywniejszy. Pasuja tylko niektore napinacze. Trzeba miec blat przynajmniej z 42z bo inaczej napinacz pofrunie w kawalkach razem z lancuchem ( tak porwalem moj 32 ). Wymusza siodlo na przynajmniej 20" , mnie to pasuje, ale niektorym pewno by przeszkadzalo. Wiem od innych uzytkownikow ze lubia leciec gwinty w zawiasach. Zawiasy czesto tez pekaja od za mocno skreconych srub. ( skrecisz za slabo to sie odkreca i kolo sie zamyka )
Malo?
Thx za mile slowa, za utorytet sie nie uwazam, bo jak kazdy mam swoje preferencje jednak staram sie pisac w miare obiektywnie.
I prosze nie zlosccie sie ze sie czepiam. Uwazam ze skoro te ramy sa tak drogie, to nalezy sie czepiac kazdego detalu. Jesli cos jest zrobione nie do konca tak jak byc powinno , to ja to wyciagam. I tyle.
I zeby nie bylo ze wszystko be , a moje zajebiste, karpiel tez ma wady.
Czesto odkrecaja sie srubki na zawiasach. Tyl nie jest szczytem sztywnosci, moglby byc sztywniejszy. Pasuja tylko niektore napinacze. Trzeba miec blat przynajmniej z 42z bo inaczej napinacz pofrunie w kawalkach razem z lancuchem ( tak porwalem moj 32 ). Wymusza siodlo na przynajmniej 20" , mnie to pasuje, ale niektorym pewno by przeszkadzalo. Wiem od innych uzytkownikow ze lubia leciec gwinty w zawiasach. Zawiasy czesto tez pekaja od za mocno skreconych srub. ( skrecisz za slabo to sie odkreca i kolo sie zamyka )
Malo?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com