Co lepsze Win Zip czy Deore
Co lepsze Win Zip czy Deore
Co sie bardziej opłaca kupić Win zip-a 180mm na tył czy Shimano Deore(Hydraulike) 160mm???? Cena nie gra roli... Oba nowe.
nie ma to jak wypowiedzi panow teorytykow ... bierz se tego bb zopbaczymy co bedziesz mowil jak ci sie rozpierdoli dzwignia i bedzie ci zamiast zaciskac klockow je poluzniac i klamki nie docisniesz za **** , albo jak ci sie adapter spierdoli , jezdzilem na obu i mowie ze nie ma co tu duzo gadac deore jest w **** lepsze od bb :/ no ale wy wiecie pewno lepiej ...
bierz deorke !! bb nie ma modulacji w przeciwienstwie do deorki, sam mam wlasnie deore z tylu i bardzo sobie chwale, jak trzeba to spowolnic to spowolni, a jak trza zahamowac, to tez hamuje... ale z reszta i tak mnie pewnie nie posluchasz, bo zdecydowanie wiecej osob ci powie ze WZ lepszy, bo kosztuje mniej i ze ma wieksza tarcze i inne bezsensowne argumenty.
Fallout.......a myślisz, że BB jest z wysokiej półki?????? To jest hamulec za raptem (cena katalogowa) 239 zeta.......coś jak mx2, oda sa średnie......dla jednych dobre, dla innych to qpa jest......mnie jek narazie wystarczy, ale deorka będzie lepsza myślę...częćś chyba nie odróżniła pojęcia hydraulik i mechanik.......
http://dhcyc.pinkbike.com